Flyttefirma i Næstved & Slagelse

Mange mennekser ser det som noget af det værste, hårdeste og mest besværlige at skulle flytte.  Derfor vil vi hos flytte specialisten syd hellere end gerne lette denne byrde for jer og tage os af hele processem fra afhentning af tingene til opbevaring og til sidst levering på den endelige destination.

Flytte specialisten syd er et flytte firma på Sjælland. Firmaet arbejder som udgangspunkt mest i byerne Køge, Slagelse, Næstved & Korsør. Flytte specialisten syd er en sammen slutning af  flere gamle hæderkronede flytte firmaer – disse tæller blandt andet Sorø Flytte forening, Næstved flytte forening anno 1920, Høng-Gørlev-Hvidebæk Flytte forening, Holbæl Flytte forening og til sidst Ringsted Flytte forening.

Flytte specialisten syd har igennem hele firmaet levetid altid være opsat på altid at efterleve kundens behov på den bedste vis. Vores relation til vores kunder er et og alt, da vi ser det som en styrke at have længere varende kunde forhold – som vi kan bygge videre på igennem mange år. Kvaliteten har lige ledes altid været i høj sædet, og vores kunder har generelt et meget højt tilfredsheds niveau.

Vores medarbejde er alle sammen veluddannede inden for deres felt i branchen, vi sørger for at det kun er de bedste kvalificerede folk der fører vores biler og sørger for at jeres gods kommer frem i god behold til den rigtige tid. Hvis du har nogle ejendele du vil have flyttet, som du har det bedst med selv at pakke og læsse i bilen, er du meget velkommen til selv at deltage så meget som du vil i processen – vi har en løsning til alle.

Udover at tilbyde flytning, tilbyder flytte specialisten syd lige ledes opevaring. Vi har lagerlokaler i Slagelse og Næstved – derved kan vi tage os af endnu et led i kæden, da vi også kan opbevare det gods i ikke selv kan opbevare og så endda til nogle af de mest konkurrence dygtige priser på markedet.

Hos flytte specialisten syd tilbyder vi både at afhente dine ting og opmagasinere dem for dig, du kan lige ledes selv komme forbi og aflevere det gods du gerne vil have opbevaret. Vi pakker tingene i containere der er lavet af træ, de er sikret mod støv, vand og andre ting – og de er er 6 kvm store. Når container er pakket bliver de stillet på plads i den hal hvor vi opbevarerr alt gods.

Forud for at vi begynder flytningen af jeres ting, tilbyder vi at afholde en samtale hvor vi finder ud af hvilke forventninger i har til os – og om i har nogle specielle ønsker eller specielle ting der skal passes ekstra meget på. Vi går nemlig rigtig meget op i at passe på dine ting, og sørge for at du er en glad kunde i sidste ende.Postet by Flyttespecialisten via AdSet linkbuilding network