Fomaco Holding A/S injector Machines

Produktions virksomheden Fomaco A/S fremstiller injector machines som er maskiner til injicering af kød, fjerkræ og fisk. Disse bliver brugt i fødevareindustrien, til at forberede og marinere kødet inden det bliver leveret til butikkerne.

Firmaet har været i fødevare industrien siden 1976, og har derved over 40 års erfaring. Via de mange års erfaring har de tillagt sig en vane for altid at være de mest innovative og nyskabende i branchen, samtidig er Fomaco kendt for at være et meget kvalitetsbevidst firma – der producerer nogle af de mest pålidelige og intelligente maskiner i branchen.

Foruden at være en af de virksomheder i branchen der producerer de mest pålidelige og intelligente injicerings maskiner, er fomaco samtidig opsat på at yde den bedste service til samtlige kunder. Dette indebærer at de er med i hele processen fra overvejelser inden køb, til alt hvad der foregår efter et køb. Fomaco tager gerne den rådgivende rolle inden købsbeslutningen skal tages, samtidg med at de er meget grundige i instruktion af brug af maskinerne. Hvis kunden ønsker det er Fomaco ligeledes til rådighed i forbindelse med montering og installation af maskinen. Foruden disse serviceydelser tilbyder Fomaco også at reperare eventuelle fejl eller skader på komponenter i maskinernerne, i tilfælde af at kunden opdager en fejl eller mangel på en komponent, garanterer Fomaco at levere en ny komponent den næste dag. Den høje service er med til at give virksomheden det ry i branchen, de har fået opbygget i gennem de mange år de har eksisteret.

Fomaco er placeret på Sjælland i Køge, det er dog ikke Danmark der er virksomhedens vigtigste marked. USA som er det største marked i fødevareindustrien, er ligeledes det største marked for Fomaco. Virksomheden befinder sig på over 50 markeder, hvilket ligeledes er et stort kvalitetsstempel i de flestes øjne.

Fomaco er opsat på at give alle sine kunder mest mulig værdi, derfor har de som nævnt tidligere beskræbet sig på at være nyskabende og innovative – og derved ikke hvile på laurbærrene i forhold til deres konkurrenter. De har været first movers inde for mange felter, og det har til dels været en af tingene der har ført virksomheden til der hvor den er idag.

Fomaco har næsten 100  ansatte, fordelt ud på ledelse, salg, markering, produktion, logistik, teknisk management, IT, finans, konstruktion og service. Hver ansat er med til at skabe værdi både for Fomaco selv, men vigtigst af alt virksomhedens kunder.

I fremtiden vil virksomheden blive ved med at følge med tiden og forny sig – dette skal være med til at sikre Fomaco´s fortsatte succes – og cementere deres position som et hæderkronet firma, indenfor for branchen og sikre at de kan fortsætte med at gøre hvad de er bedst til mange år ud i fremtiden. . .  . . .

Postet af Fomaco via AdSet.