Forstå forskellen på et lån uden sikkerhed og med

Ens privatøkonomi kan være en meget omskiftelig størrelse, og det kan til tider være nødvendigt at søge ekstra finansiering, hvis ens opsparing ikke kan dække samtlige omkostninger forbundet med en investering. Det er langt de færreste som eksempelvis kan hive nok penge ud af bankkontoen for at købe et hus. Der skal typisk et boliglån til. Mange vælger af få disse fra realkreditselskaber. Man kan også vælge at købe den nye bil eller brugtvogn med et billån eller på afbetaling.

Lån og sikkerhed

Det er klart at det typisk er det største køb, som kan kræve at man tager et lån for at finansiere det. Det muliggør at sprede udgifterne over en længere periode, måske ti, tyve eller tredive år ud i fremtiden. Ved disse lån stiller man typisk en sikkerhed, for at låneudbyderen kan være sikre på at de kan få nogle værdier, hvis låntageren får problemer med at betale lånet. Det er således ikke en sikkerhed for låntageren, men rettere for selskabet som udlåner pengene. Ved at sætte en sikkerhed i lånet, som er ganske nødvendigt i mange tilfælde, kan kreditor være sikker på at modtage nogle penge, også selvom debitor ikke kan betale tilbage. Selvom vi ikke taler om lån af penge til et hus, kan ens bank i nogle tilfælde også ønske at man stiller en sikkerhed ved selv mindre beløb. Det giver også banken en god forhandlingsposition, hvis der senere opstår problemer eller uenigheder med afbetalingen af lånet.

Lån uden sikkerhed til det mindre

Er man interesseret i et lån hvor det ikke er nødvendigt at stille en sikkerhed, kan man med garanti finde mange løsninger på internettet. På nettet findes der mange lånefirmaer, der i kraft af deres forretningsmodel udelukkende udbyder lån, hvor det ikke er nødvendigt at stille en sikkerhed i det lånte beløb. Der findes mange varianter af disse, nogle mere velkendte end andre. Ved forbrugslån er det sjældent nødvendigt at stille en sikkerhed. Typisk er der tale om et mindre beløb til en forholdsvist kort aftalt afbetalingsperiode. Man får derfor et lån uden sikkerhed ved et forbrugslån. Også kviklån er en låneform hvor du ikke skal stille en sikkerhed. Det samme gælder minilån og privatlån. Man vil dog opleve at renten kan være en smule højere ved nogle af disse lån. Derfor er det vigtigt at foretage en grundig sammenligning af de forskellige muligheder man som låntager står med. En hjemmeside som Taylor Finance lader dig foretage en god sammenligning af de mange lånemuligheder, så du får den løsning der er i bedst overensstemmelse med din privatøkonomi. I denne sammenhæng er ”Årlige omkostninger i procent” et vigtigt tal at gå ud fra. En lav ÅOP er ønskværdigt, når du søger efter et lån uden sikkerhed.

Læs også hvorfor disse nye muligheder findes, afledt af forandringen i lånebranchen.



Postet by skribenttaylor via AdSet linkbuilding network