Gennemgang af de faste udgifter

I sidste måned var vi en gruppe venner der sad og snakkede hen over et par gode flasker rødvin. Snakken gik på den øknomiske krise samt at det ville være fedt at have nogle flere penge hver måned. Først gik snakken på hvordan man i hverdagen kunne tjene lidt extra ved siden at det almindelig job, og siden hen på hvordan man kunne spare lidt, uden at gå på kompromis med hvad vi havde i forvejen.

Snakken faldt på de faste udgifter, – Lidt efter sad vi med en blok og begyndte at gennemgår hvad vi hver i sær havde af faste udgifter, samt hvad der var fældes trækkende på vores lister. Her er de ting der var på de fleste af vores lister.

  • Varme
  • Husleje
  • Strøm
  • Buskort
  • Internet abonnement
  • Telefon abonnement
  • Fitness
  • Indbo forsikring

 

Vi aftalte at vi hver især skulle undersøge marked for hvad der var bedst og billigst til næste gang, for derefter at dele vores erfaringer med hinnanden.

Jeg blev kloggere, meget klogere…

De fleste af tingene, kunne jeg gøre noget ved prisen, borset fra Varme, Husleje og buskort.

– Internet abonnement. Jeg har haft en bredbåndforbindelse fra TDC jeg har været glad for – Rigtig glad, god service, hurtig, og stabil, og til en pris på 399 kr pr måned. Det virker jo umiddelbart ganske pænt og billigt. Men jeg blev overrasket, – Jeg fandt en side på nettet, der netop skrev om Internet abonnementer og mobil abonnementer. i korte træk skriver de om, hvorfor man ikke vælger at slå disse to abonnementer sammen til et, og bruger mobilen som internet forbindelse til computeren. Mit mobil regning lød på ca. 350 kr pr måned, og internettet 399 kr.

Så med et udgangs punkt om jeg skulle finde et mobil og data abonnement der var billigere end 749 kr, gik jeg i gang med at lede. WOW… Jeg snakker ikke meget mere end 5 timer om måneden, og jeg bruger mit internet til at surfe, tjekke mails, og en sjældent gang imellem se en film, jeg regnede med jeg skulle bruge min 500 kr på den nye aftale, men fandt det samlet til 199 kr på måned.

– Indbo, jeg ringe til mit forsikrings selskab, og sagde det som det var. “I er for dyre, jeg leder efter noget der er billigere… Jeg er begyndt at undersøge market, men jeg ville lige høre om i kan gøre det billige for mig, inden jeg skifter til et andet sted.” Vi snakkede lidt frem og tilbage, og endte med en pæn besparelse på 500 kr om året. – Ikke det store, med for 5 minutters arbejde, var det da meget godt.

Fitness – Nu skal det nævnes at jeg er i den helige situation, at der ligger 5 fitness center inden for bare 5 km fra mig. Jeg valgte at skifte fra Fitness DK til Fresh Fitness. Besparelse ca. 170 kr. per måned.

Et par weekender efter mødes jeg med drengene igen, og havde en hyggelig aften, vi snakkede om de erfaringer vi havde gjort os, og hvor meget vi havde sparet på at undersøge vores faste udgifter. Med min besparelse ca 770 Kr om måneden, indtog jeg anden plads. Der var en der havde fundet ca 200 kr om måneden, mens en anden indtog første pladsen med hele 1590 kr… men han har også bil forsikring, og andre faste udgifter ind os andre.

 

Postet af 8888888888 via AdSet.