pandekager let at lave – det er sagen

Pandekager til forret

Pandekager var temaet for – “God aftensmad er let at lave”, hvis man virkelig er op til det – eller slet og ret føler sig doven som en Robert.
På aftensmad ideer hjemmesiden jeg har fundet her er der intet mindre end et væld af muligheder. Jeg fandt ekstremt mange muligheder for at lave en menu, der virkeligt kunne fortrylle mine gæster for der var både forretter og hovedretter, desserter som pandekager og et væld af andre inspirerende ting. Der gik ikke mange timer før jeg havde sammensat en menu på 4 retter, der kom godt rundt i verden. Det er nu ikke det værste jeg har set siden den dag jeg kom hjem til mit eget for første gang. Der var der ikke mange muligheder for at finde andet end de traditionelle kogebøger. Der var kogekunst for fattigrøve og god mad let at lave og i særdeleshed pandekager. Det er sandelig blevet nemmere. Det må jeg bare sige – og jeg tager ikke pandekager i min mund uden at spytte mindst tre gange over skulderen. Derefter var der jo ikke andet at gøre end at følge de ret nemme opskrifter og med Blinis – en slags pandekager – til forret og pandekager til dessert var der lagt op til et brag af en hovedret. Den delte jeg op i to. Der var små fyldte mad pandekager – for jeg havde jo det som gennemgående tema. Derefter tortillas (tørrede pandekager) – for ligesom at gå fra de russiske pandekager til det danske pandekager og over i det mexikanske pandekager og slutte hjemme i Danmark igen.

Pandekager til det hele

Det er ret nemt når man i den grad kan genbruge den dej man nu en gang har lavet gennem de forskellige retter. Der var lavet en god omgang – og pandekager tjente for så vidt som brød. Det var utroligt billigt og det lignede en million – for det er særdeles repræsentativt. Derfor er det en side jeg vil gerne gå tilbage når tidspunktet kalder til en nu menu som kommer godt rundt i de mere eksotiske egne af verden. Der må jeg bare sige at jeg har fundet min side – og håber at også andre vil kunne vej til disse sider gennem denne veldokumenterede og ikke mindst gode artikel. Jeg elsker mad som jeg elsker at skrive, og der er ikke mange der kan bryste sig af at være en gourmet og gourmand. Jeg er både første og sidste – selvom jeg ikke ligner Prins Henrik endnu. Jeg har dog fundet ud af at vin er en hobby og passion vi deler – selvom jeg sjældent deler min vin med nogle. Og man skal ellers fordele sol og vin lige har jeg hørt en gang for længe siden – men dengang hørte jeg ikke godt efter. Det gør jeg nu og det er godt – har jeg fået at vide . Man skal lære at lytte før man – laver mad.

Postet af Mean_dude via AdSet.