Gode råd fra Ellegaard Hairfactory – Frisør Frederikberg og Holte

Kender du det, når man har sat sig selv en ide i hovedet om, hvordan man gerne vil have lavet sit hår. Glad og forventningsfuld går man ned til sin frisør, stikker dem et billeder eller pitcher ideen, og ber dem om at lave det. Udfaldet efterfølgende kan variere end del. I det ene udfald siger frisør “ja, det gør vi da bare” og går i sving med opgaven, og bruger ikke tid på at snakke projektet igennem med kunden, samt konsekvenserne af det, og om det overhovedet kan lade sig gøre. I dette tilfælde er der mange der kender til den rigtig uheldige overraskelse der kommer idet, at håndklædet bliver fjernet og hårtørreren begynder at vise resultatet. Som kunde kan man i denne situation have lyst til at bryde ud i raseri eller gråd – alt efter hvor slemt udfaldet er. Når man først én gang har prøvet at komme afsted fra frisøren med et uheldigt resultat, er men tit ofte meget opmærksom ved næste besøg ved frisøren, eller når man går på jagt efter en ny til, at rette op på den skade der allerede er sket.

For at sikre dig selv ved et skift i frisure, eller hvis du har nogle ønsker for hvordan du gerne vil have dit nye look, er der nogle forbehold man som frisørkunde, kan gøre sig.

Først og fremmest: vær realistisk når du søger efter dit nye look. Man kan tit og ofte nemt falde over en smuk blogger på instagram eller pinterest og tænke: “SÅDAN vil jeg se ud”. Man skynder sig derefter at gemme billedet på sin telefon, til at fremvise ved frisøren. Men hvis man sidder med helt hvidt fint hår, og bloggeren man har set har tykt og krøllet chokoladebrunt hår, så er det desværre ikke garanteret at resultatet vil være flot, da det er en stor omgang for håret at skifte fra den ene ekstrem til den anden. For at det kan give et flot resultat, skal man ofte igennem nogle rødlige farver før, at man kan gå helt over i det brune. Dette skal gøres for at forhindre håret i at gå over i grønlig nuance blandt andet.
Dernæst er det også vigtigt at man gør op med sig selv om ens hovedform vil være passende: her findes der mange guides på nettet til, hvordan man finder frem til hvilke frisure der matcher ens hovedform, så man kan fremhæve de bedste træk, og ikke ender med en frisure der for eksempel gør at man ser ud til at have et langt større hoved, end man virkelig har.
Et andet vigtigt råd at tage in mente er, at det altid er vigtigt at spørge frisøren til råds, før man vil trumfe sine ideer igennem. For husk nu: frisøren har erfaring og en uddannelse bag sig, og er den der i sidste ende bedst kan vejlede dig i forhold til lige præcis dine ønsker. Derfor: vær realistisk, lyttende og spørg endelig til råds – og så lover vi i hvert fald ved Ellegaard Hairfactory at give dig en rar oplevelse og fremhæve din personlighed, på bedste vis.

 

 

Postet af Finnn via AdSet.