Golfrejser – Spil golf i hele verden

Jeg elsker at spille golf, og jeg elsker at spille golf forskellige steder. Jeg er nok typen der ret hurtig bliver træt af, at gøre det sammen igen og igen, og derfor tager jeg tit på golfrejser.Når jeg tager på golfrejser, så slipper jeg for at skulle spille på den samme bane igen og igen. Jeg har haft fornøjelsen af at spille mange forskellige steder, og jeg synes det er lige fedt hver gang jeg tager af sted på ferie.Min kone synes dog ikke at jeg skal tage af sted alt for tit, for så har vi måske ikke råd til at rejse så meget sammen. Jeg holder også af at tage på sådan en god ferierejse, på den måde så får vi nemlig slappe af alle sammen, og kan nyde forskellige oplevelser sammen. Jeg syens det er utrolig vigtigt at få nogle nye indtryk alle sammen, for så har man også det at snakke om, hver vinter når det er koldt og trist her hjemme i lille Danmark. Så hvis i ikke tager på familieferie, så synes jeg da klart i skulle prioriterer det, og så måske skære ned på golfrejser hvis du tager på sådan nogle.

Postet af 136pkk via adset.org