Graafland – professionel terapi og hypnose

Døjer du med personlighedsmæssige udfordringer eller støder du gentagende gange ind i de samme problemer? Det kan være du skal prøve at snakke med en terapeut om dine oplevelser. I dag kan mange terapeuter og psykologer være en stor hjælp til at løse en lang række forskellige problemer det kan være alt fra stress, spiseforstyrrelser eller lavt selvværd til rygestop, jalousi og livskriser.
Hos Graafland ved vi at hver en patient er forskellig, hvorfor vores behandlingsformer spænder bredt. Vi er eksperter inden for hypnose, men tilbyder også coaching, samtale terapi, mental træning og NLP terapi. Mange mennesker har et helt forkert indtryk af hvad hypnose er og hvad det vil sige at blive hypnotiseret – folk forestiller sig gammeldags trylle shows hvor en frivillig bliver hevet op på scenen og herefter hypnotiseret eller de tænker på film hvor hypnose bliver anvendt til at få de fiktionelle karakterer handle imod deres egen vilje – sådan fungerer hypnose ikke i dag. Hos Graafland anvender vi det der populært kaldes moderne hypnose, hvor du i modsætning til klassisk hypnose selv giver tilladelse til din terapeut. Den moderne hypnose er baseret på respekt for dig og dine ønsker og grænser. Hypnose er desuden slet ikke noget hokus pokus. Konkret sker der det at din krop kommer i en form for trance, helt som du kender det hvis du falder i staver foran vinduet eller glemmer tiden imens du kører bil. Hypnose skaber den samme følelse du har i kroppen lige før du falder i søvn eller lige i øjeblikket før du vågner op. Dette vil man populært betegne som en meget behagelig følelse, hvor du er helt afslappet i kroppen. Det har ikke noget at gøre med en “rigtig” søvn, dog er tilstanden så behagelig at du efterfølgende vil føle dig forfrisket lige som hvis havde du reelt sovet.
Når du vælger hypnose som din behandlingsform, så bruger vi god tid på at sætte dig ind i den konkrete process og behandlingens forløb, så du kan føle dig helt tryg når du går ind i hypnosen, dette er netop essentielt hvis behandlingen skal virke og skabe varige resultater for dig. Når du befinder dig i hypnosen er du bevidst om hvad der sker omkring dig, forstået på den måde at du kan høre alt hvad der bliver sagt omkring dig og du kan desuden tale og bevæge dig helt som du ønsker det. Under hypnose fokuserer du på de indre processer og oplevelser – undersøgelser har vist at vi lagt fra er bevidste om alle de indtryk og oplevelser vores hjerne hver dag opfatter. Det er her hypnose hjælper dig med at få adgang til disse gennem visualiseringer guidet af din terapeut. Oplevelsen er intens, men også behagelig og har vist sig yderst effektiv efter vores erfaring på en lang række forskellige problemområder.

Postet af graafland via AdSet.