Gratis lån – Lån penge 30 dage

Gratis lån

Det er muligt at låne penge gratis. Gratis lån er der nogle få online låneudbydere, der tilbyder. Når der tilbydes gratis lån, så er det faktisk gratis. Der tillægges hverken renter eller gebyrer, hvis du betaler tilbage til tiden. Og det betyder, at du kan låne penge 30 dage. Man kunne få gratis små lån. Det betød, at man kunne maksimalt låne 4000 kroner gratis i 30 dage.

Da der blev indført restriktioner for kviklån, der betød, at kviklån og lignende lån blev pålagt 48 timers betænkningstid. Hvis man ønskede at optage ens lån, skulle man henvende sig til låneudbyderne efter 48 timer og anmode om, at få lånet udbetalt. Lovændringen blev indført for at dæmpe op for de mange kviklån, som folk søgte og optog. I en rapport om kviklån fra 2015 kan man læse, at mange lån optages og bruges impulsivt. Man kan endvidere læse, at mange fortryder, at de optog et lån, og at de faktisk også fortrød deres impulskøb.

Denne ændring vedrørende kortvarige lån, ville derfor ændre betingelserne for gratis lån, der jo kun havde en løbetid på 30 dage. Derfor ændrede låneudbyderne gratis lån til gratis kredit. Det betød, at man ikke var underlagt de nye regler, og at kunderne fik tilbudt en gratis kassekredit i 30 dage. Det betød faktisk, at man fik nye lån. Betaler man tilbage efter 30 dage, er det gratis, ellers fortsætter kassekreditten efter den indgåede aftale. Nu kan du faktisk låne 15000 kroner gratis i 30 dage med en kassekredit.

Gratis lån er selvfølgeligt et godt tilbud, men at låne 15000 kroner gratis og være i stand til at betale dem tilbage efter 30 dage. Det virker måske ikke så fornuftigt. Hvor mange låner 15000 kroner for at betale dem tilbage efter 30 dage? Hvis man ved, at der venter penge om 30 dage, så kan det jo være fornuftigt? Men hvor ofte sker det? Man må nok formode, at de færreste indfrier kreditten, der derefter fortsætter med sandsynligvis pæne renter.

Man må antage, at når man får et gratis lån, så er det ens intentioner at indfri lånet efter de 30 dage. Det er selvfølgeligt fint, at lånet eller kreditten kan løbe videre, men man har sjældent regnet på, hvad det vil koste, hvis man ikke indfrier. Hvor store renter og eventuelle gebyrer kommer der på. Det havde måske været billigere at optage et andet lån eller en anden kredit. Man kan ikke forvente, at online lån er billige lån. Låneudbyderne løber en større risiko end bankerne ved at tilbyde lån uden sikkerhed.

Det er desværre problematikken ved gratis lån og især hurtige lån. Mange mennesker bliver så forhippet på at låne gratis og låne hurtigt, at de ikke foretager sig de væsentligste ting, når man skal låne penge. Man bør kun låne penge, hvis man lægger et budget. Når man lægger budget, får man et godt overblik over ens økonomi.

Man ved hvor meget man har at gøre godt med. Hvor stort er rådighedsbeløbet hver måned? Det betyder meget, at du har den viden, så kan du bedre sikre dig det lån, som du har råd til at betale tilbage hver måned.Postet by Erik2106 via AdSet linkbuilding network