Guide til at designe dit eget fødselsdagskort

Du giver tit et kort til en person du elsker –  i julen,  som fødselsdagskort og enhver anden lejlighed. Du kan købe fødselsdagskortene fra din lokale butik, men hvis du er kreativ, kan du også lave dine egne kort.

Ideer til at designe fødselsdagskortene

Der er mange kort design ideer, som du kan prøve med til dine fødselsdagskort:
Karton: du kan lave kortene i karton, som du køber fra din lokale papir butik. Kortene kommer i forskellige farver og mønstre, og alt du behøver at gøre er at vælge den, der er rigtigt for dig. Du bør købe et stort stykke karton og klippe kortene fra det.

Fotopapir: hvis du har en printer kan du skabe et smukt lykønskningskort af fotopapir. Du skal købe foto papiret fra din lokale butik og udskrive dine billeder eller budskab på kortene.
Hvis du ikke har en printer på arbejde eller hjemme, skal du ikke bekymre dig, så kan du bruge en foto kiosk.
Med de teknologiske fremskridt, behøver du ikke at besøge en foto kiosk for at udskrive din besked – du kan sende det over internettet og kun besøge kiosken til at vælge dit allerede trykte kort.

Tips om, hvordan du lave et fødselsdagskort

For at skabe et smukt fødselsdagskort har du brug for at følge en række tips. Nogle af disse tips kan nævnes:
Tekst: Dette er det budskab, du leverer. Du kan udskrive tekst eller hånd-skrive det. Hvis du vil udskrive teksten bør du bruge en skrifttype, der matcher beskeden. For eksempel, hvis du sender kortet til din kæreste, du skal bruge skrå linjer for at vise kærlighed.
At printe din besked er ikke kun let, men det beskytter dig også fra at lave grammatiske fejl som computersoftware korrigerer for dig.
Mens udskrivning er nemt, så er en af ??dens største fejl, at du får tendens til at have ujævnt fordelte linjer, der kan give dit fødselsdagskort et grimt look. For at være på den sikre side, bør du være forsigtig og sørge for, at du ikke bruger en skriftstørrelse, der vil give dig ujævne linjer.
For at give dit kort et professionelt udseende, skal du skrive en unik tekst for både de indvendige sider og forsiden af fødselsdagskortet.
Billeder: Det siges ofte, at billeder siger mere end tusind ord, således er det godt at have billeder i dit fødselsdagskort. Billederne skal ikke kun bære et unik budskab, de skal også passe til siden og grænserne for kortets bøjninger. Som tommelfingerregel bør du placere billederne i områder, der komplimenterer hele udseendet af kortet.
Konklusion
Dette er alt, hvad du behøver at vide om fødselsdagskort og invitationer. Det er nemt at lave et lykønskningskort, hvis du er kreativ nok. Desværre er det ikke alle ønsker at gå gennem alt besværet. Hvis du er et af ??de mennesker, der ikke ønsker bøvlet, bør du hyre en professionel til at designe kortene for dig.

Postet af Jesper via AdSet.