Halloween uhyggelige kostumer og mad til halloween.

Uhyggelige opskrifter og kostumer, samt Aktiviteter til Halloween – 31. oktober Allehelgensaften.

Halloween fuld af skræk, uhygge og spænding med spøgelser, monstre, vampyrer og hekse. Som hvert år har vi gyselige ting til din halloweenfest, se med hvis du tør.
31. oktober så er det Halloween eller “All Hallow’s Eve”. Skal vi lave et kostume, eller finde på noget helt andet. Find dine ideer til Halloween her!

Her finder du stor inspiration til alt det der giver dig en gyselig halloween, se alle vores skræmmende kostumer her!

Halloween fejres i dag efter den amerikanske tradition, der kendes som som Halloween. Halloween er en stor tradition i USA, og bliver som sagt større og større i Danmark, hvor der bliver gjort meget ud af udklædning og udsmykning i form af mange forskellige kostumer og andet tilbehør.
En dag og aften for skeletter, fantasifostre, hekse og spøgelser. Det er halloweenfest, en amerikansk-irsk skik med stærke rødder i religion og overtro.

Siden er fyldt med de mest spændende og skrækindjagende kostumer, til både børn og voksne.

Halloween oprinder fra et keltisk ritual, der er over 2000 år gammelt og har udviklet sig til i dag at være en form for amerikansk fastelavn, hvor udklædte børn går fra dør til dør og betler slik.
At fejre halloween, en irsk-amerikansk skik med stærke overtroiske og religiøse rødder.
Leder du efter Halloween udklædning, opskrifter, udsmykning eller andet tilbehør til en festlig Halloween, så finder du det hos grapevine.dk

Halloween er en voksende tradition i Danmark.

Her får du en masse ideer til halloweenopskrifter, du kunne tænke dig til en ordentlig forskrækkelse.
Halloween fejres I efteråret med uhyggelige kostumer, udskårne græskar lamper og børn der går fra hus til hus i gaderne, og skræmmer sig til slik og søde sager med udtryk som gys eller guf, dril eller slik. Halloween som vi kender den, stammer fra USA, hvor den fortælles opstået på baggrund af keltiske og mexicanske skikke.
Voksne går bestemt lige så meget op i denne dag som børnene, de samles ofte med naboerne og drikker god vin eller spiritus i aftenens anledning. Hvis vejret tillader det, sidder de ude med deres store skåle og kurve fyldt med slik, parat til at modtage aftenens gæster.
Nogle giver også børnene en god forskrækkelse ved pludselig at sende røgtåger hen over dem, tænde blinkende lys eller uhyggelig musik, når børnene nærmer sig slikket. Andre voksne klæder sig ud som monstre og springer uvarslet frem. Alle, der kan komme af sted med det, skræmmer hinanden denne aften.
Halloween fejres d.31 oktober med udskårne græskar lygter, uhyggelige Halloween kostumer og børn der går fra hus til hus , og forskrækker sig til slik og søde sager med udtryk som guf eller gys, dril eller slik. Skikken som vi kender den, kommer fra USA, hvor den efter sigende opstod på baggrund af keltiske og mexicanske skikke.

Artiklen er skrevet som et af ledende i en SEO aftalePostet by PooMik via AdSet linkbuilding network