Her kan du finde ideer til konfirmationsgaven

Her i april og maj er det årstiden for de rigtige mange konfirmationer landet over, og det er måske også ensbetydende med, at du skal til en fest eller to.

Når man er gæst til en fest, så skal der selvfølgelig også findes en gave til konfirmanden, men det er ikke altid den nemmeste opgave. Det kan du heldigvis få hjælp til her, hvor du får ideer til de rigtige konfirmationsgaver til drenge eller piger.

De traditionelle ideer til konfirmationsgaven

Der findes selvfølgelig rigtig mange forskellige gaveideer som man kan give til et ungt menneske i 13-14 års alderen, men de traditionelle gaveideer kan være både spændende for ham eller hende, og så behøver de heller ikke koste en formue.

Til pigen der skal konfirmeres er smykker altid en god ide, da piger altid har elsket smykker og sikkert også altid vil gøre det. Nu kan det tænkes at du forbinder smykker med noget som koster mange penge, men du kan faktisk godt finde et smykke til forholdsvis små penge samtidig med at det både er et smukt og lækkert smykke.

Den gode ide at give hende iblandt smykkegaver, er et vedhæng indenfor det traditionelle såsom et kors eller hjerte, som faktisk kan købes fra 150 kr. og opefter.

En anden god gaveide som både er til drenge og piger, er de moderne oplevelsesgaver. Udvalget af forskellige ting indenfor denne gaveform er kæmpe stort, for du kan både finde det underholdende, søde, afslappende, vilde, sportspræget eller bare fede gave. Dette kan være alt fra cafebesøg, biografture, massage, spa, luftballon, bilture, vandsport, dykning, klatring, kurser og en milliard andre ting, som også unge konfirmander finder fedt.

Den gode minde gave til en konfirmand er gået hen og blevet de smarte og smukke Kay Bojesen figurer. Du kan finde disse figurer i priser fra omkring 600 kr og opefter til faktisk over 10.000 kr, hvilket selvfølgelig også skal ligge indenfor gavebeløb som du giver for. En anden ligeså lækker og vellidt figur er Hoptimisten, der faktisk kan købes for omkring 100 kr og opefter, hvilket betyder at alle kan være med på at give disse moderne figurer i konfirmationsgave.

Til drengene nu til dags er den gode gave noget indenfor det at spille computer. De fleste drenge bruger ufattelig mange timer foran computeren, så hvorfor ikke udnytte dette til at finde den gode gave til ham indenfor diverse ting som computer spil, mus, gamer stol, museplade, keyboard, høretelefoner og andet som hører sig til når man spiller computer.

Hvis du ikke vil give nogen af disse gaver, så er der altid pengegaven tilbage som jo er den faste tradition til konfirmation, men det kan dog virke lidt små kedeligt at give kolde kontanter. Heldigvis kan du dog finde et kæmpe udbud af gaver på Konfirmationsnyt, som selvfølgelig dækker over et hav af forskellige konfirmationsgaver til både drenge og piger, ligesom du finder alt andet indenfor konfirmation og konfirmander.

Postet af konfirmationsnyt via AdSet.