Hotel Østerport med lys skandinavisk og moderne stil

Hotel Østerport er et hotel på Østerbro, og ligger lige ved siden af Østerport station. Så har du brug for et hotel i København, hvor du hurtigt kan komme enten med offentlig transport, eller blot ned til de nærmeste shoppinggader, så er Hotel Østerport lige sagen for dig.

På hotellet finder du 170 værelser, som er indrettet i en lys skandinavisk stil eller andre værelser som er indrettet i en moderne stil. Dertil er alle værelser indrettet med komfortable senge, skrivebord til dine papirer og andre ting, badeværelse, gratis Wi-fi med både danske og internationale kanaler.

Fra Hotel Østerport blandt andet også hurtigt komme hen til forskellige seværdigheder såsom Grønningen ved Kastellet, eller musser såsom Glyptoteket som blot ligger inden for kort gå afstand af hotellet.

Da hotellet ligger godt i København også, ser de sig også som hotel copenhagen, da hotellet ligger centralt placeret og har nem adgang til offentlig transport, samt nem adgang til shoppingmuligheder og andre seværdigheder.