Hvad er SEO og hvorfor er det vigtigt?

SEO står for søgemaskineoptimering og essencen i det går ud på at du gerne vil blive fundet på søgemaskinerne som f.eks. Google, som også er den mest brugte søgemaskine i verden.

Hvis du allerede har en website eller en webshop, så har du sikkert også hørt om at du skal have din website eller webshop optimeret til SEO. Hvis den ikke er blevet lavet med tanke omkring SEO, så kan det være svært at blive fundet på Google, da Google ikke kan finde ud af hvad du tilbyder og hvad du gerne vil findes på med hensyn til søgeord. Derudover går folk der søger på Google, normalt ikke gå længere end til side 3 i søgeresultaterne, samt at tæt på 90% af alle website eller webshop besøg som blev fundet via Google, er kommet fra den første side på søgeresultaterne.

Hvis du ikke synes at du får nok besøgende, så kan en af grundende være at du ikke har haft SEO tilknyttet dit website eller webshop, og derfor ikke kommet højere op på Google, det kan Awork webbureau hjælpe med i form af en SEO aftale, hvor vi hjælper dig med at komme frem på Google. Vi holder et møde og gennemgår dig og din virksomhed og finder ud af sammen hvad du godt kunne tænke dig at blive fundet på, når det er godkendt vil vi så gå igang med en målrettet søgemaskineoptimering på netop de udvalgte søgeord, mens du fokuserer på dine kunder.