Hvad gør du, når uheldet er ude i trafikken? Husk forsikring!

Mange danske familier er afhængige af deres bil, da den er deres nøgle til frihed samt praktiske holdepunkt i en hektisk hverdag fuld af gøremål. Det er vel nærmest kun muligt at leve uden en bil som børnefamilie, hvis du bor i en storby som Århus, København og sådanne størrelser med god offentlig infrastruktur.

Når uheldet så er ude og bilen ikke fungerer som tiltænkt, er man sat alvorligt tilbage. For hvordan skal børnene nu fragtes rundt, hvordan skal indkøbene foretages uden at bruge alt for meget tid og hvordan skal man selv komme til og fra arbejde? Der hober sig en lang række spørgsmål op, som selv den største professor inden for logistik vil klø sig selv i håret over.

Levering inden for 24 timer

Heldigvis er der inden for autoophugbranchen sket en enorm udvikling hen over de seneste år, hvilket stiller os som forbrugere i en særdeles gunstig position, når uheldet endelig er ude. Det er nemlig muligt for landets autoophuggere at få leveret brugte originale reservedele inden for højest 24 timer, og dette uanset om du bor i Skagen eller på Bornholm!

Man kan både bestille reservedele hjem som erhverv og som privat person, så det er ikke engang noget unikt erhvervstilbud, som forklares her. Samtidig er der fuld returret, såfremt man som kunde ikke er tilfreds med varens kvalitet. Det er med andre ord præcis ligesom hvis du købte varer i en almindelig butik. Du kan se eksempler på sådanne autoophuggere her: Autoophuggeren.soup.io og Autoophug.blogspot.dk.

Hav styr på din forsikring

Rådet for Sikker Trafik er en privat forening, som undersøger trafikale situationer og deltager i debatten for, hvordan den danske trafikale situation kan udvikles med færre uheld til følge. Det er naturligvis en vanskelig situation, da det er mennesker vi taler om i trafikken, og hvor der er mennesker involveret, vil der altid ske fejl og dårlige beslutninger. Det kan ikke undgås, men for Rådet for Sikker Trafik handler det om at reducere antallet af uheld samt være et talerør for 48 organisationer og offentlige myndigheder.

Hvis uheldet endelig er ude, bør du have styr på dine forsikringer. Det kan nemlig meget hurtigt blive en dyr omgang, hvis skylden for uheldet er din. Har du ikke forsikringerne på plads, skal du selv både betale for dine egne skader samt modpartens. De facto betyder det for nogen, at ét enkelt øjebliks dumhed kan betyde flere års afbetaling på en udgift, som kunne have været betalt af forsikringen.

Hvilke forsikringer du bør anskaffe dig, skal du snakke med en forsikringsguide om. Der findes mange forskellige sammenligningsservices, hvor du kan få tre tilbud på forsikring. Vær dog selv opmærksom på at opsøge nogle, så du er sikker på at finde den bedste valgmulighed.

Med en solid forsikring sikrer du ikke blot dig selv, men du sikrer også hele din økonomiske fremtid og evt. din kommende families fremtid.

Postet af Brian via AdSet.