Hvad kan man bruge et forbrugslån til?

Hvad kan man bruge et forbrugslån til?

Betegnelsen forbrugslån, dækker egentlig over mange forskellige lån, det de dog har tilfælles er at det er et lån man optager til sit forbrug. Hvad ens forbrug så er, det er jo en længere forklaring, for forbrug er jo alt det man bruger penge på, udover sine faste udgifter.

Det betyder dog ikke at man ikke kan, eller må, bruge et forbrugslån til at dække faste udgifter, det må man gerne. Faktisk er der ingen bestemmelser for hvad man må bruge et forbrugslån til, hvis man vil bruge det til at købe en brugt bil, købe nyt tøj, eller til en ferie eller rejse, ja så står det en frit for.

Det er dog vigtigt at påpege at optage et forbrugslån til f.eks. at købe en brugt bil, kan være en dårlig ide, man bør altid tjekke med sin bank om man kan få et billån i stedet, da renten oftest er lavere på billån end på forbrugslån.

Et forbrugslån har mange betegnelser, eller navne, det er det samme som et kviklån, som også kaldes quicklån, men det er også det samme som et hurtigt lån. Om man har brug for at låne 10000 kr, eller et andet beløb, så kan man optage et forbrugslån online.

Mange mennesker bruger forbrugslån til at dække uforudsete udgifter, f.eks. en varmeregning, en mekaniker regning, ja nogen låner endda til tandlæge.

Hvis du overvejer at optage et forbrugslån, så bør du altid undersøge dine lånemuligheder hos din bank først, der kan du typisk få en lavere rente, end hos de låneudbydere du finder på internettet. Ulempen ved at kontakte sin bank, er at de typisk vil spørge ind til hvad pengene skal bruges på, og det er ikke altid man har lyst til at involvere sin bank i alle dele af sit liv.

Hvis man gerne vil låne til noget som er flovt, eller noget man bare ikke ønsker at involvere sin bank i, ja så er det en glimrende mulighed at låne online, så slipper man for spørgsmål, men man slipper også for at tabe ansigt hvis låneansøgningen bliver afvist af den ene eller anden grund.

I danmark er der kommet en ny lånetype, som har eksisteret i mange år i udlandet, i sær i USA, det er de såkaldte “pay day loans”. Princippet bag pay day loans, er at man låner penge indtil næste lønningsdag, hvor man så skal betale lånet tilbage. Hvis man overholder betingelsen om at betale lånet tilbage inden for typisk en måned, ja såp er lånet gratis, mens hvis man ikke betaler indenfor den måned, ja så løber der renter på. I danmark kalder man den type lån for SMS lån, her låner man typisk nogle tusinde, helt gratis, indtil man får sin lån udbetalt, hvor man så betaler lånet ud.

Hvis du gerne vil undersøge dine lånemuligheder, så kan du besøge YourBanker.dk hvor du kan se forskellige lånemuligheder og sammenligne lånene med hinanden.Postet by wowv via AdSet linkbuilding network