Hvad koster en revisor for et enkeltmandsfirma?

Bogføring og regnskab er vigtigt for både små og store virksomheder. Revisorer står for en række af disse kritiske tjenester, som blandt andet omfatter bogholdning og regnskab, finansiel rådgivning, beskatnings vejledning, omkostningsanalyse og lønningstjenester.

Hvis du er ejeren af en enkeltmandsvirksomhed, eller måske en medejer i et ApS eller IVS firma, så er det vigtigt at finde en balance mellem bogholderiet og tiden brugt på resten af firmaets drift og vækst. I artiklen snakker vi primært om revision i København, men det svinger ikke meget landet over, som tommelfingerregel. Det kan være svært at sætte en fast pris på hvad en revisor koster om året, så derfor følger en kort forklaring af de forskellige områder hvorpå en revisor kan hjælpe.

Først og fremmest er det vigtigt at pointere at omkostningerne kan variere alt afhængigt af mange forskellige faktorer, ikke kun de åbenlyse såsom størrelse af virksomheden, omsætning og antal ansatte, men også de mere skjulte såsom hvordan fakturering foregår, om skatteforholdene er simple, og meget andet.

Men i modsætning til en bogholder, som ofte er den som udarbejder regnskaberne, lønningerne og moms og skatte procenterne, så er en revisor som navnet antyder den som reviderer regnskabet (altså sikrer at alt stemmer), og ofte fungerer revisorer også rådgivere både indenfor skat og andre økonomiske anliggender, ligesom de også ofte opstiller årsregnskaber.

Omkostningsrevisorer er bekendt med metoder til omkostningsregnskaber og deres tilhørende softwareprogrammer. For eksemepel kan revisorer ofte tildele den gennemsnitlige omkostning til hver direkte udgift, såsom arbejde, materialer og overhead, der er forbundet med hvert produkt. Denne metode til omkostningsregnskaber er ret populær hos små virksomheder på grund af dens enkle tilgang til standardisering.

Grunden til det er svært at sætte en fast pris på ordentlig revision er derfor at ikke 2 virksomheder er ens, nogle virksomheder fakturerer for 100,000 månedligt, andre årligt. En revisor i København kan også udføre bogholderiet, og det kan være fornuftigt at samle det hele under samme tag for et bedre overblik og en mere strømlinet proces.

Størstedelen af hovestadens revisorer lønnes på timebasis, som for eksempel denne revisor i København, og det vil sige at organiserede dokumenter, bilag og regnskaber kan spare enkeltmandsvirksomheden mange revisor-timer, hvor i mod en rodet flyttekasse proppet med fakturaer og lønningssedler vil øge tiden der skal til. Med moderne software kan arbejdet reduceres og regneark og andre databaser kan hjælpe gevaldigt med både overblikket, ligesom det mindsker arbejdsbelastningen.

Forhåbentlig vil små virksomhedsejere begynde at indse, hvor vigtigt et ordentligt og korrekt regnskab er for virksomheden, og vi vil se flere successrige virksomheder og færre mislykkede virksomheder i fremtiden.

Vi er ambitiøse og har det som mål at skabe mere værdig for det honorar du betaler til revisoren og har derfor til formål at udøve regnskabs- bogførings- og rådgivningsvirksomhed med henblik på gennem det økonomiske udkomme direkte og indirekte at kunne yde økonomisk støtte til almennyttige og/eller velgørende formål samt hjælpe iværksætter, som har behov for støtte og rådgivning.

Vi har mere end 10 år i branchen og kan derfor tilbyde professionelt rådgivning og ydelser til faste, lave priser.Postet by fiverr47 via AdSet linkbuilding network