Hvad skal din nye mobil koste?

Jeg kan gang på gang irriteres over, når jeg skal ud at have investeret i en ny mobiltelefon, for der er så mange forskellige modeller der ligger op af hinanden på funktioner og stabilitet, og når du spørger familie og venner om hvad de vil anbefale, så er de som regel delt op i 2 lejre, nemlig dem der har iPhone og dem der har Android telefoner. Så om det er smag der skal diskuteres her, eller om det er den berømte form for “religion” der tages stilling til er et godt spørgsmål. Dog er en ting sikkert, hvis du skal spørge nogen om gode råd for hvad du skal købe af ny mobiltelefon eller smartphone, så skal du spørge en person der er totalt neutral, altså hvis sådan en person findes på det område :-).

Du kan også starte med at gå ind på en af de utallige hjemmesider der findes om mobiltelefoner og smartphones her i Danmark, og begynde at kigge dig for her. Der findes et utal af anmeldersider og prissammenligningssider på nettet. Og netop mobilpriser er et vigtigt enme, for du kan finde prissvingninger derop til flere tusinde kroner på den samme telefon, bare fordi det er afhængigt af hvilket abonnement du vælger sammen med telefonen. Så derfor anbefales det at kigge efter mindsteprisen på telefonen, for det er den pris du kommer til at betale i sidste ende når de 6 mdr. er gået inkl. abonnementspris og det hele.

Vi anbefaler at du kigger på hjemmesiden Mobilforalle.dk for de har prissammenligninger på hver enkelt telefon model, samt en lille beskrivelse af hver telefon, og så er der som regel også en lille video hvor du kan se lidt mere om mobilen på. Falder du for en af modellerne og gerne vil videre til de pågældende mobilselskab, så klikke du dig bare videre på et lille link. De viser de mest populære mobilselskaber i danmark på siden, så du ikke når at blive alt for forvirret når du skal beslutte dig for hvilken model du vil have og hvor du vil have den fra.