Hvilket brand laver den bedste badmintonsko?

Kilde: Internetshop med speciale i badmintonsko.

Jeg er ny i badmintonsporten og jeg har indtil videre spillet i mine almindelige indendørssko. Jeg lever dog efter princippet, at man aldrig skal gå ned på udstyr, jeg har derfor tænkt mig, at investere i et par badmintonsko, men når jeg undersøger hvilke modeller der er og hvilke mærker der findes, så kommer der mange forskellige brands frem. Jeg undrede mig derfor over, hvilket brand der lavede den bedste badmintonsko?

 

Jeg kan se, at de forskellige topspiller i verden har hver deres sponsor, der er nogen der spiller i Yonex, Victor, FZ Forza og Asics. Det er derfor de mærker jeg søger mest efter. Hvis det er godt nok til de professionelle, så er badmintonskoene gode nok til mig! Når jeg læser om de forskellige teknologier der findes i badmintonskoene, så kan jeg se at de varierer fra mærke til mærke, mens noget af det minder meget om hinanden. Efter lidt søgen, kan jeg se, at mærker som Yonex og Victor går igen når man søger på badmintonsko og jeg vælger derfor at kigge videre på de to mærker specifikt.

Efter noget tid, hvor jeg har undersøgt alt hvad der er at vide om de 2 mærker, så giver jeg fortabt, jeg kan ikke se hvorfor det ene burde være bedre end det andet, der er fordele og ulemper ved begge brands. Jeg har fundet en forhandler (http://www.badmintonsko.dk) som har begge brands badmintonsko på sortiment og vælger derfor at kontakte ham for at høre hvilken af badmintonskoene jeg skal vælge.

Han forklarer mig, at begge mærker er rigtig gode og det er et spørgsmål om præferencer, jeg bliver tilbud at komme ud og prøve de forskellige par på mine fødder, så jeg kan mærke hvilken sidder bedst. Forhandleren forklarer mig, at det er vigtigt, at vælge en specifik badmintonsko når man skal købe en ny. Hvis man køber en hvilken som helst indendørssko, så forøges risikoen for skader markant. Han tilbyder mig, at teste 2 par sko fra Victor og 1 par fra Yonex da jeg er i tvivl om, hvilken af dem jeg synes sidder bedst og efterfølgende returnere dem valget ikke faldt på. Jeg har valgt en badmintonsko fra mærket Victor, da jeg synes den sidder helt fantastisk på min fod og derudover har den en rigtig flot farve som selvfølgelig også skal være med i overvejelsen, når man køber udstyr, jo flottere det er, desto mere tilbøjelig er man til at få det brugt! Jeg er vildt glad for mine nye Victor badmintonsko. Victors badmintonsko sidder helt perfekt på foden og man kan virkelig mærke hvordan de guider en rundt på banen med hvert et skridt man tager. Jeg synes det er så lækkert, at man kan have en let badmintonsko med så meget stødabsorbering i sig på samme tid, det tiltaler mig rigtig meget! Jeg har også fået mange rosende ord med, når jeg har været til stævne, i langt de fleste tilfælde er det fordi, at de andre spillere ikke har set modellen andet end på billeder før. Der er flere fra min egen klub, som synes den er så fed, at de har valgt at gå efter samme model næste gang de skal have badmintonsko, da kombinationerne af lethed/stødabsorbering samt farverne på skoen er lige noget for dem. Hver gang jeg bliver spurgt om jeg er glad for mine badmintonsko bliver jeg nødt til at svare “ja” for det er nok den bedste badmintonsko jeg nogensinde har ejet! Jeg regner med, medmindre der kommer en nyere udgave, at købe flere par af denne sko, fordi jeg synes den sidder helt perfekt og så er det bare med at få købt nogen hjem når man endelig finder en badmintonsko som sidder “spot on”.

Postet af Jensbruun via AdSet.