Hvor hurtigt bredbånd skal jeg have?

Det kan være rigtig svært for de fleste, at finde ud af hvilken type internet de skal have, især hvis man ikke lige ved så meget om bredbånd typerne.

De fleste større bredbånd udbydere i Danmark prøver derudover også at reklamere samt presse deres kunder til at købe deres internet type, men måske er det ikke altid deres udbud passer til din adresse. Det er nemlig meget forskelligt hvilken slags bredbånd type du kan få hvor end du bor i Danmark. Dog er budskaberne som der reklameres om i reklamerne ikke forkerte, typisk så kommer du som kunde bare til at betale overpris for hvad du køber, da forbindelsen måske er hurtigere end du egentligt bruger.

Det er derfor vigtigt for at finde det rette bredbånd, at du stiller dig selv spørgsmålet, hvad laver jeg på min computer? Er du typen der kun surfer, læser nyheder og sender mails, ja så behøver du ikke en forbindelse meget hurtigere end 15 Mbit. Streamer du til gengæld mange film, og uploader/downloader du mange filer, ja så vil en bredbåndsforbindelse over 20 Mbit være en god løsning. Det er derfor vigtigt at du tager udgangspunkt i hvad du rent faktisk laver på nettet. Du kan altid opgradere din forbindelse gratis, men det er nogle gange svært at nedgradere uden betaling.

Der er også stor forskel på om du skal have bredbånd til en hel familie eller om du skal have til kun én eller to personer. Med en forbindelse på 20 Mbit, vil du nogenlunde kunne streame fra to computere på én gang uden din hastighed tager meget skade.

Er du i tvivl om hvilken type du skal have og hvor hurtig bredbånd du skal have, så gå ind på InternetTjek.dk og læs de forskellige vejledninger til forbrug og type af bredbånd. Du kan også bestille internet direkte fra internettjek.dk og tjekke hvilken type internet du skal have i den by eller bydel du bor i.

Postet af franke via AdSet.