Hvordan vaelger du det rette Webbureau

I denne korte artikel kommer vi omkring de 4 forskellige steps, som du bør gå igennem, inden du træffer det endelige valgt. Det kan være dyrt at vælge forkert.

Hvad har du brug for?

Det første du skal have klarlagt, er hvad du har brug for. Nej, at du leder en ny hjemmeside, er ikke nok. Du bliver nød til at finde ud af hvad formålet er med den. Skal den blot agere visitkort på nettet, eller skal den tiltrække besøgende med SEO? Skal den være simpel og overskuelig, eller skal den være præget af fede grafikker og lækre billeder.

Når du kender specifikationerne til din løsning, kan du gå videre. Hvem du skal vælge at arbejde sammen med afhænger af din beslutning. Der er INGEN bureauer der er stærke til det hele. Der er altid en eller anden form for stil i deres arbejde med webløsningerne.

Hvis dit website skal sælge, så tænk SEO first.

Hvis din beslutning er at du gerne vil tiltrække organiske trafik fra Google, så bliver du nød til at tænke det ind allerede inden du udvælger et bureau. Når du vil arbejde med SEO på dit website, sætter du automatisk en række krav til løsningen. F.eks. er det de færreste grafiske websites der har gode forudsætninger for at rangere i Google. Typisk fordi at Google særligt kigger på din tekst mængde. En tommelfingerregel er at mere tekst er lig med højere rangering, til en hvis grænsen.

Et Grafisk website.

Hvis du derimod ønsker at dit website bliver en fryd for øjet i en superlækkert design, der skal visualisere din virksomhed på nettet. Så kan du sagtens kigge mere mod de kreative bureauer i branchen.

Hvad skal mit valg være?

Hvis dit nye website skal rangere i Google, skal du typisk kigge efter et webbureau med erfaring i SEO. Hop ind på et par forskellige sider og kig dig omkring. Skriver de noget som helst om SEO? Hvilken platform bruger de til at bygge løsningerne i? Typisk vil de ”billige” bruge WordPress, hvorimod de mere seriøse bureauer vil arbejde med systemer såsom Umbraco CMS der er baseret på Microsofts .net platform. Alternativer kunne også være Sitecore & Dynamic Web. Det er også muligt at bygge stærke løsninger i WordPress. Problemet med WordPress er at det ikke er lige så fremtidssikkert og skalerbart som Umbraco.

Hvis du derimod skal have det grafiske, så kig efter dem der kan bygge et website i den stil, som du søger. Typisk har det ikke så stor betydning hvor teknisk stærke deres platform er, da det i bund og grund handler om det visuelle. Det det det der sælger din virksomhed.
Det er selvfølgelig muligt at kombinere de to typer, men typisk bør du vælge enten det ene eller det andet. Et SEO-website er ikke grimt, men det bliver aldrig lige så pænt som et grafisk website lavet af et reklamebureau.

Husk også at undersøg om det bureau du er kig på, egentlig kan lave gode løsninger. Kig dem efter i sømmene og få eventuelt en second opinion fra et andet sted. Kig deres cases igennem og se om de har gode anmeldelser på forskellige tjenester. Eksempelvis i Google eller på Facebook.Postet by Green Tea via AdSet linkbuilding network