Hvorfor skal man benytte en revisor

Hvorfor skal man benytte en revisor

Revisorer løser på problemer, som du nødvendigvis ikke var klar over du havde. Mange forbinder en revisor, med en person som ordner årsregnskabet, hvilket også er sandt, men udover det kan de bidrage med rådgivning og vejledning, omkring hvordan du bedst muligt optimere din virksomhed, og i sidste ende skaber en bedre bundlinje. Vi vil gerne komme me en række punkter der forklarer, hvorfor det er vigtigt at benytte en revisor.

Vi ved at likviditet er en vigtigt faktor til at vurdere en virksomheds situation, har man ikke penge til den daglige drift, risikere man at man på sigt, bliver nød til at lukke og slukke. Vi ser flere virksomheder, som har masser af kunder, men stadig er i underskud på likviditeten, og hvis du sidst på måneden har behov for at køre på kassekreditten, bliver det utrolig dyrt i renter, og ens forhold bliver dårligere og dårligere til banken. Med en revisor, kan de analysere hvilke muligheder du har for at forbedre likviditeten, og fremadrettet sikrer at du har penge på kontoen både i starten og slutningen af måneden.

Der er mange måder man kan se på sine muligheder på, det kan være igennem nøgletal, budgetter, benchmarking mm. En revisor er specialisten i at se på hvor du skal foretage ændringer, og derved sikrer at din bundlinje forbedres i sidste ende. En revisor kan gå ind og se på hvad potentialet er for forbedring, og om der er mulighed for at ens omsætning. De går ind og analysere om du tjener det du skal, på dine kunder og om der skal foretages ændringer i dit produktsortiment.

En af de vigtigste faktorer er udarbejdelsen af ens budget, hvilket er noget du skal lave løbende og ikke kun en gang om året. Det er et værktøj som kan være med til at styre din virksomhed i den rigtige retning. En revisor hjælpe dig med at få styr på tallene og derved udnytte din budgetter bedst muligt, og sørge for at der bliver foretaget opfølgning på din strategi og dine mål.

Som du nok er klar over, så kan man se nøgletallene, hos alle dine konkurrenter, hvilket er noget du skal udnytte. En revisor, viser dig hvordan du kan bruge disse nøgletal, hvor du kan hente dem, og hvordan du kan bruge tallene til en benchmark, som i sidste ende skal gøre du bliver mere skarp på dig selv. Du kan bruge den tilgængelighed til at blive klogere på dine konkurrenter, og derved vurdere hvordan de henter deres overskud, samt hvordan du tjener dine penge.

Du kan med fordel, opbygge gode relationer til din bank. Her kan revisoren fortælle om den adfærd du skal udvise overfor banken, og om du skal overveje alternativer til den traditionelle bankfinansiering. En revisor, kan gå ind og assistere dig med, hvordan du kan opbygge bedre lånevilkår hos din bank, og hvordan du kan styrke din relation til banken.

Du skaber vækst og fornyelse igennem strategi og planlægning. Ord spiller ligeså vigtig rolle som tal. Ved at udarbejde en forretningsplan, har du skabt et styringværktøj, så du ikke behøver at gå i dag til dag  styring af din virksomhed. En revisor kan gå ind og hjælpe dig med at få overblikket over din strategi, fortælle dig om hvad du skal gøre for at komme strategien til livs og opnå den.

Der er en lang række virksomheder, hvor der sidder dytige revisorer, som er klar til at hjælpe dig og din virksomhed til at nå i mål, skabe forståelse for din virksomhed, særligt ud fra et økonomisk synspunkt. Revisorer som tager udgangspunkt i de nuværende forhold og rådgiver dig og hvordan du skal gøre fremadrettet, ved at sætte muligheder på dine udfordringer.

Som virksomhed kan der være stor hjælp at hente, hvis du ikke selv føler dig tryg ved det økonomiske, så skal du ikke være nervøs for at søge hjælp, så du kan sikrer fortsat overlevelse. Det hjælper ofte at få en uafhængig til at kigge kritisk på din virksomhed.

Postet af Line via AdSet.