Inspiration til byggeprojekter i sommeren

Sommeren er i gang, og det betyder, at mange af de danske handymans har gang i sommerens byggeprojekter. Er du endnu ikke kommet i gang, så er det langt fra for sent for dig. Sommerens bedste vejr har sandsynligvis ikke vist sig endnu, og det betyder, at der helt sikkert stadig er mange gode byggedage tilbage denne sommer. Men hvad kan man nå at gå i gang med nu? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvor meget tid du har, og hvor meget tid du forventer at bruge. Vi har nedenfor skrevet lidt forslag for at give dig lidt inspiration til at komme i gang.

Tehus

Mange drømmer om at have et tehus i haven. Det ser så hyggeligt ud, og så er det ikke mindst et opholdssted, hvor man kan sidde flere mennesker. Der findes selvfølgelig flere forskellige versioner af et tehus, der er de åbne, og der er de lukkede. De lukkede er gode til det ustadige danske vejr, og de åbne er rigtig gode på en varm sommerdag. Laver du et lukket tehus, må du gøre dig selv den tjeneste at gøre, så du kan åbne vinduer!

Nye hyggehjørner

Har du en have elsker du sandynligsvis også at have flere forskellige steder at opholde dig i den. Man kan med fordel lave mange forskellige kroge i sin have, så man ofte har et nyt sted at sætte sig, når man skal læse en bog, se en sereie eller noget helt andet. Det behøver ikke at være synderligt avanceret. Et par fliser og en god stol et sted, hvor skyggen eller solen er kan fungerer rigtig godt. Hvis du vil gøre lidt mere ud af det, kan du selvfølgelig også lave en hængekøje, der kan tages ned eller hænges op. Mulighederne er mange, og her er det kun din kreativitet, der sætter grænserne.

Tagterrasse

Det hetlt hippe lige fortiden er tagterrasser, og er du en dygtig handyman, så kan du bygge dem selv. Det er et større byggeprojekt, og det kræver uden tvivl, at du kan smide nogle timer i det her og nu, så den ikke står halvt færdigt, når efteråret starter. Du skulle jo gerne kunne nyde den nu og ikke først til næste år. Find nogle gode materiale, og så er det ellers bare i gang med at bygge. Føler du ikke, at du selv er i stand til at gøre det hele, så kan du med fordel ringe til en dygtig tømrer fra Århus, der kan løse det, som du ikke selv kan finde ud af.

Dette var et par konkrete råd til dig, der stadig ikke er kommet i gang med sommerens byggeprojekt, og stadig har lidt sommerferie til gode. Vi håber, at vi har inspireret dig til at komme i gang!

Postet af magnussampson via AdSet.