Internettet er blevet vores livslinje

Internettet vokser løbende, og den har i dag en betydning som aldrig før. Uden internettet ville vores verden, som vi kender den i dag, ikke være til, da alle er afhængige af dette. Alle virksomheder kommunikerer gennem internettet, vores banker, lønindkomster og andre vigtige ejendele benyttes og gemmes på internettet, og uden dette ville hele verdens mildt sagt gå i stå.

Udvikling og fornyelse

Netop derfor er det også vigtigt, at internettet løbende fornyes, og at der altid sker en udvikling af dette. Det sker der også, og vi skriver i år 2015 4G på, som den hurtigste internetforbindelse herhjemme. Denne nye forbindelse har også medført, at der er udviklet nogle helt nye modemmer, nemlig 4G modemmet, som understøtter den nye forbindelse. Dette betyder, at selvom du ikke er i nærheden af en bredbåndsforbindelse, og normalvis ikke vil kunne gå på internettet med din computer, så vil du kunne sætte dit modem til din computer, og du vil på ingen tid have internet, og mulighed for at bruge alle de samme funktioner, som ved almindeligt bredbånd. Et modem muliggør blot, at du kan komme på internettet, ved at have et data SIM-kort indsat i dit USB modem, og så har du internet. 4G er til dato den hurtigste forbindelse, da denne for knap 5 år siden overhalede 3G forbindelsen, som indtil da var den, som vi alle benyttede og kendte.

Et USB modem er utrolig smart, da det intet fylder at have med sig i ens computertaske eller i lommen, og derved kan man altid medbringe dette og være på internettet på ingen tid.

4G routere gør det nemmere

En router giver dig mulighed for at dele dit mobile internet med resten af huset, og nu er den nyeste form for routere også kommet ud i butikkerne. 4G routere tog for knap 5 år siden over for de gamle 3G routere, og forskellen er, at de nye routere understøtter den nyeste internetteknologi og hastigheden. Alle 4G routere understøtter naturligvis også 3G forbindelsen, og derfor kan du nemt udskifte din gamle router med en 4G, og stadig anvende den med 3G forbindelse også. Skulle du så få gæster, så kan de dele deres 4G forbindelse gennem routeren også. En 4G router er også smart på det område, at den nemt kan tages med i sommerhus, og levere internet til sommerhuset også. Den har altid samme funktion som en bredbåndsrouter.