IT Outsourcing – Fordele og ulemper

IT outsourcing. I stort set alle virksomheder i dag, da er IT en uundværlig del af værktøjskassen for at løfte dagens opgaver, det vil være svært at klare sig helt uden ip-telefoni, e-mail, fildeling, regneark, crm systemer og lignende. Dertil er flere virksomheder i stigende grad afhængige af deres hjemmeside eller webshop for at sælge deres varer.
Derfor er driften af IT nødt til at være helt i top, netop på grund af dette vælger mange mellemstore- og større virksomheder at bruge millioner på det. Det er her IT outsourcing kommer ind i billedet.
To forskellige muligheder
En del virksomheder vælger selv at drive sin IT, ved at etablere en intern IT afdeling, der kan stå for at sikre, at den vigtige it kører uden problemer. Til dette behøver man velkvalificerede og dygtige IT folk, gerne med forskellige kompetencer, da IT delen består af mange aspekter, ulempen ved dette, er at du konstant har en stor løn regning hver måned, da du netop skal have flere medarbejdere til at kunne udføre jobbet, og i mange tilfælde da er dette ikke nok, da enkelte IT problemer gør, at det ikke kan ordnes intern alligevel, og man må hyre IT-konsulenter udefra, og her kommer vi så til den anden mulighed, nemlig IT outsourcing.
IT outsourcing, og handler om at bruge en ekstern IT-partner, til at stå for IT driften – altså at outsource IT driften.
Outsourcing som koncept
Hvis man vælger IT outsourcing, så står den eksterne IT-partner for den daglige it drift, support og optimering af løsningen. Virksomheden får en avanceret løsning, som der altid er adgang til via internettet. Man flytter også typisk virksomhedens servere og nogle gange personale, til en ekstern IT-partner. På den måde kommer selve hardwaren, som er rygsøjlen i virksomheden IT, til at stå i et moderne datacenter, der er optimeret til at indeholde servere.
Fordelen ved IT outsourcing er; at løsningen kommer i hænderne på en virksomhed, der kan samle en stor mængde specialister, der netop kan varetage og optimere løsningen specielt efter din virksomheds behov. Du behøver ikke selv at ansætte en hel skare af specialister, hvorpå løn regningen vil eksplodere.
Når man vælge IT outsourcing løsningen, da skal man ikke være bekymret for at man ingen viden har om de nye IT systemer, da den nye IT-partner holder kurser for medarbejdere du har udvalgt i din virksomhed, som bliver en slags ”in-house” supportere, på den måde kan de klare de mindre udfordringer, da de får et indgående kendskab til systemerne, og når de ikke kan klare opgaven, så får man fat i sin IT-partner, og de kommer og ordner problemet. Mange IT problemer kan også sagtens ordnes uden de kommer fysisk til arbejdspladsen, da man i dag kan fjernstyre IT systemerne over nettet, dette er en stor fordel ved IT outsourcing.
Anbefalet IT Outsourcing virksomhed – InvenTech. Hos InvenTech ApS, får du skræddersyede innovative og værdifulde IT- løsninger til din virksomhed, som giver dig mere overskud til din forretning, og den bedst optimerede daglig drift!

 

Følg Inventech – Google+ hvis du vil vælge IT outsourcing.

Postet af Moeller via AdSet.