Januar er store dating måned, hvad venter du på?

Når året lakker mod ende og vi hopper ind i det nye år, så springer singlerne åbenbart også frem. Januar har altid været en meget populær måned for dating sider og fitnesscentre.
Men hvorfor det egentlig?
Vi har spurgt vores publikum på datingpilot.dk om hvorfor de er mere tilbøgelige til at besøge dating sider i Januar. Her kommer de mest brugte grunde:
– Det har lige været jul og jeg har været meget sammen med familien, så når man kommer hjem til sin egen lejlighed igen, så er det hele bare lidt trist og jeg mangler en at dele hverdagen med
– Jeg har lovet mig selv at i år skal jeg blive “voksen” og finde en fast kæreste, så derfor besluttede jeg at oprette en profil på online dating
De fleste fortalte omkring julen og hvordan de efterfølgende savner en at holde af og en at tilbringe dagen sammen med.
Det giver rigtig god mening at man bruger en del tid sammen med familie og hygger med dem, men når man så kommer hjem igen, så mærker man at det er stille og der er ikke liv og glade dage, som der var da man besøgte familie og venner.
Derfor føler mange at de mangler en i deres hverdag og søger derfor efter online dating muligheder.
Er det nemmere at finde en kæreste i Januar?
Vi snakkede med et par af de kendte dating sider i Danmark i oktober måneder, hvor vi kom ind på hvilke måneder der er bedst for online dating og de svarede begge at Januar helt i top.
Det gælder både når vi snakker bruger aktivitet og nye brugere, og der bliver sendt op til 45% flere breve mellem brugerne end der gør i november og december.
Så de foreslår begge at hvis man skal prøve online dating, så vil man få den bedste oplevelse hvis man opretter en profil i Januar.
Men betyder det at det er nemmere at finde en kæreste? Ja, det gør det faktisk, vi spurgte også om der var flere der fandt en kæreste, hvortil svaret var klart ja.
Deres statistikker viser at op til 15% flere melder sig fra dating siderne igen med den grund at de har fundet sig en kæreste, så det er jo meget positivt.
Vores råd til alle der er single:
Prøv online dating i 2017 og se om det kunne være noget for dig! Det er dejlig uforpligtende at oprette en profil og kigger lidt rundt, så hvad venter du på? Klik ind på datingpilot.dk og find ud af hvilken dating side der vil passe bedst til dig.
Skulle du blive i tvil om hvorvidt online dating er noget for dig, så kan man altid slette sin profil igen, så der kan ikke ske det store ved at prøve, så giv det en chance!
Fortsat god dag til jer alle!Postet by Johnnylau via AdSet linkbuilding network