Kør sikkert og sjovt med alufælge og vinterdæk

Vinden suser forbi de skinnende ruder. Træer i alle farvepalettens farver flyver forbi i en stor farvemasse. Sådan har du kørt i flere timer og har flere timer forude. Det eneste grund til at du kører uden formål og uden destination er dine nye alufælge. Hjemme var dit afgangssted for dine nye alufælge, hvis man ser bort fra værkstedet, hvor de blev monteret, og din destination for din bil  er hjemme i garagens trygge favn. Alufælge er en oplevelse, du vil unde enhver, der ønsker en sjov søndag, eller en hvilken som helst sjov dag – med de lette fælge går det som en leg.

Alufælge med vinterdæk er til enhver bilelsker

En bilelsker er ikke nødvendigvis en ung fyr, der elsker ræs. Eller en ældre herre, der kører søndagstur i den skinnende bil. En bilelsker kan også være familiefaren, der har fået monteret de sikre vinterdæk på sine alufælge, så han kan sørge for at hele familien bremser sikkert op, selv på en mørk vinterdag med is på vejen. Alufælge er også til den unge fyr, der vil have det sjovt i bilen, samtidig med, at det går sikkert for sig. Ej at forglemme er fælgene også til den ældre herre, der bruger hele vinteren på at gøre bilen sommerklar. Pudser køleren og fælgene i ét væk, så bilen er klar til at indtage sommeren med stil. Alufælge er ikke til en bestemt type, men derimod til alle typer, der ønsker at køre sikkert rundt i det danske land.

Lækre design alufælge generer ganske enkelt selvtillid

Alufælge tænker du ikke lige umiddelbart rimer på selvtillid og lækkert hår. Det er om ikke andet ganske sandt. En fyr uden alufælge bliver hurtigt klassificeret som enten sjusket eller bare doven. Fælgene gør en stor forskel. Du kan gå fra frygtet hurtigkørende bølle eller langsomt kørende doven, til en respekteret medkører på vejen. Ganske enkelt er det street credit. Street credit er vigtigt og det generer alufælge mere end så meget andet. Men det handler ikke kun om, at du har alufælge. Dine alufælge skal også være købt rigtigt. Hvis det er sort, er det bare ikke det samme. Så opnår du ikke rigtig den street credit, du ønsker. Derimod når du træder ind igennem døren til bilforhandleren. Duften af ny bil, af dæk, af alufælge – der er intet, der slår den følelse.
Når du har fået dem monteret og går en æresrunde rundt om bilen – ja så er livet ikke meget bedre. Alle kender følelsen af at køre rundt på nye vinterdæk med alufælge. Ellers kan du hurtigt forestille dig følelse, når du kommer kørende med skinnende alufælge og nye dæk. Ja, så er der ikke et øje tørt. Du retter dig lige lidt mere op i sædet op , kigger rundt i bilen, ranker ryggen, placerer begge hænder tungt på rattet, før du trygger blidt ned på speederen. Så hører du motoren spinde som en kat på en varm sommerdag, slipper koblingspunktet og drøner derudaf med dine nye fælge. Så enkelt kan livet være med alufælge.
Læs om test af vinterdæk her

Postet af jjdenmark via AdSet.