Konfirmation for alle – den store dag

Konfirmationen banker snart på døren. Så hos www.toftshop.dk er vi klar både på hjemmesiden og butikken med de fedeste trends både til konfirmationsdagen og selvfølgelig også blå mandag. Vi har super seje skjorter, jakker, slips og butterflys ja alt til fyren som gerne vil ligne en mand for en dag. Det nye inden for tøj til konfirmationsdagen er at man selvfølgelig kan kombinere stilen med det lidt mere hverdagsagtige så et fedt look ville for os være en fed skjorte i en afdæmpet farve dertil et par jeans eller et par sorte bukser, et par pæne skinnende sko og til udendørs brug en lækker læderjakke.

Så er vi selvfølgelig også indehaver af street stilen med looks som både kan gå på konfirmationsdagen og blå mandag. For øjeblikket er læderjakker rigtig meget in og vi har selvfølgelig også et stort udvalg af disse som vi mener ville være super at have på ud over en print t-shirt og et par rå jeans til blå mandag. Det er nemlig tøj der efterlader et indtryk men også er velegnet til de forskellige aktiviteter som man kan komme ud for sådan en dag.

Ud over tøjet har vi også alt i tilbehør dvs. sko både i street stilen og de blanke fine, et råt armbånd eller et lækkert ur.

Så kig ind i butikken og få råd og vejledning men hvis du hellere vil shoppe online er der masser af gode råd at finde på vores website. Vi står i hvert fald klar til at klæde dig på til en af de vigtigste dage i dit liv.

Postet af 8888888888 via AdSet.