Kvalitetsbevidst hundefoder fra Hils

Kvalitetsbevidst hundefoder fra Hils

Hills hundefoder er kvalitetsbevidst fuldfoder, der egner sig særdeles godt til dig, der gerne vil være sikker på, at din hund indtager hundefoder af højeste kvalitet. Hills hundefoder findes i et bredt sortiment og er anerkendt for sin gode kvalitet og smag, der findes i mange forskellige smagsnuancer. Hundefoderet fra Hills er udviklet i samarbejde mellem dyrlæger og ernæringseksperter, hvorfor hundefoderet med garanti altid opfylder de nyeste ernæringsmæssige behov, som din hund har. Hills hundefoder er velegnet til såvel hundehvalpe, små hunde, mellemstore hunde, giganthunde og findes også i foderudgaver til killinger og voksne katte. Derudover produceres hundefoderet fra Hills også til hunde med specielle behov og udfordringer, samt til ældre hunde, der kan have særlige behov fra foderet. Derfor kan du være sikker på, at du altid kan finde det helt rigtige hundefoder, der dækker lige netop din hunds behov. Hills er en af de største producenter inden for hundefoder og ofte vil du opleve, at det lige præcis er denne producent, som din dyrlæge anbefaler til din hund. På baggrund af det store sortiment af hundefoder, kan det være noget af en jungle, at finde frem til det helt rigtige foder og det kan derfor være en stor fordel, at tage din dyrlæge med på råd. Din dyrlæge kan altid hjælpe og svare dig på, hvilket foder din hund bør spise.

Gode råvarer og ingredienser i foderet

Hills hundefoder indeholder kun de bedste og friskeste råvarer, der gør foderet let at fordøje, er velsmagende og samtidig sikrer hunden en god mundhygiejne. Grundet den høje kvalitet, imødekommer foderet en lang række af de sygdomme, udfordringer og specifikke behov, som hunde kan have. Det velafbalancerede fuldfoder indeholder klinisk dokumenterede antioxidanter med et højt niveau af E-vitamin, der er med til at støtte og give hunden et sundt og solidt immunforsvar. Derudover indeholder hundefoderet en nøje balance af vitaminer, mineraler og omega 3-fedtsyrer, der giver hunden en sund og stærk udvikling af knogler, led og tænder. Det næringsmæssige afbalancerede hundefoder er med til at forbedre din hunds livskvalitet og levetid.

Giv din hund gode og stærke tænder

Når du fodrer din hund med det kvalitetsbevidste fuldfoder, får du ikke kun velsmagende og solidt foder med gode anvendte råvarer. Foderet har også en positiv virkning på din hunds tænder og ånde, der ellers er områder, hvor det ofte kan være svært at sætte ind. Effekten af hundefoderets styrkelse af tænder ses ved, at foderet er fremstillet med tandrensende specialteknologi, der giver en klinisk dokumenteret rensning af hundens tænder. Rensningen er med til at reducere plak og tandsten i hundens tænder og hjælper samtidig til at give hunden en bedre ånde. Foderet er også med til at reducere tandkødssygdomme, som kan være en særdeles ubehagelig oplevelse for din bedste ven. Foderet indeholder specielle fibre, der er med til at holde foderpillerne i kontakt med tandoverfladen helt ind til tandkødet. Foderpiller skubber blidt bakteriefyldt plak og tandsten af hundens tænder, hvilket fremmer god tandsundhed og frisk ånde.

Velegnet til hunde med særlige behov

Hundefoderet egner sig særdeles godt til ældre hunde og til hunde med særlige udfordringer og behov. Specialfoderet er skabt og produceret ud fra de bedste stoffer og næringsmæssige behov, som hunde kan have. Det er vigtigt, at du køber specialfoder, hvis din hund lider af en sygdom, har svage knogler og led, eller har andre udfordringer at slås med. På den måde er du med til at skabe de bedste betingelser for din hund og det er særdeles vigtigt, at din hund får det nødvendige foder, for at give hunden mest mulig styrke. Hvis du har en ide om, at din hund bør fodres med specialfoder, er det altid godt at rådgive dig med en kompetent dyrlæge. Dyrlægen kan vejlede dig om, hvilket foder og hvilken dosering, der er den rigtige for din syge eller ældre hund.

Hundefoderet egner sig blandt andet til:

– Hunde der døjer med overvægt og det medfølgende besvær.
– Hunde der skal undgå vægtstigning og derved led- og knogleproblemer.
– Hunde og unghunde af gigantracer, der kan have særlige energibehov fra foderet.
– Hunde der lider af urinvejssten og tilbagevendende blærebetændelse.

Du må aldrig fodre din hund med hundefoder, der ikke egner sig til lige netop din hund. Fodret er nøje produceret efter forskellige behov og indeholder varierende mængder af de forskellige råvarer og næringsstoffer. Derfor kan det gøre mere skade end gavn, at fodre din hund med ikke-velegnet hundefoder. Gå aldrig på kompromis med foder til hund og sørg for at læse grundigt på foderet, inden du fylder hundeskålen. I sidste ende er det din bedste ven det går ud over, hvis hunden ikke fodres korrekt. Få en glad og sund hund med en velfungerende hundekrop, når du fodrer den med det helt rigtige foder og kontakt altid din dyrlæge, hvis du er i tvivl om din hunds fodermæssige behov.

Postet af jjdenmark via AdSet.