Lindring af psoriasis med arganolie

Sådan lindres psoriasis med argan olie

Du kan bruge argan oil mod psoriasis som bodylotion for, at begynde din psoriasis behandling og komme tilbage på sporet til smuk hud hurtigst muligt!

Psoriasis er en velkendt hudsygdom.

Sygdommen er ikke smitsom, men hvis du allerede har det, så er der stor risiko for, at det kan sprede sig til flere dele af kroppen. En af de store grunde til at Argan olie er effektiv, er rigdommen af A og E-vitamin, ikke desto mindre er den også proppet med anti-oxidanter, Omega 6 fedtsyrer og linolsyre. Forskning beviser at den fugtiggør huden samt forhindrer betændelse, hindrer udtørring og ældning.
Hvis du gerne vil undgå, at huden bliver kløende og skællet, så bør du overveje at købe et middel, der kan hjælpe dig med at behandle psoriasis udbrudet. Hvis psoriasis allerede har spredt sig til forskellige områder af kroppen, så findes der en shampoo med indhold af Argan olie, der vil hjælpe dig med at bekæmpe psoriasis.
Dermargan shampoo med Argan olie, der skal medvirke til at behandle psoriasis, hvis det bredte sig til hovedbunden, anvend en ren Argan olie til behandlingen. Denne argan shampoo vil ikke kun gøre underværker for hovedbunden, men vil samtidigt medvirke til et sundere hår.
Når du starter med at bruge argan olie mod psoriasis, kan du mærke en mindre lindring af både kløe og smerte, prøv dig frem med mængden af arganolie, mere er ikke nødvendigvis bedre. Smør gerne områderne med udbrud 2-4 gange dagligt.

Forebyg Psoriasis ved en omlægning af livsstil

Psoriasis kan behandles med Argan Olie, men der er også mange faktorer i din livsstil, der kan forværre graden af psoriasis. Tilbagevendende stress kan forværre din psoriasis. Få en masse hvile og se på mulighederne for at afstresse den daglige rytme, åndedrætsøvelser, der anvendes i både yoga og meditation, kan hjælpe med at forbedre stressniveauet og forbedre synet på livet.

Doser en lille mængde argan olie enten i håndfladen, eller direkte på det angrebne område, som skal behandles.

  • Arganolien fordeles i et tyndt lag i begge hænder.
  • Masser med bløde og runde bevægelser arganolie ind i hår eller hud. Husk det skal være et jævnt tyndt lag.
  • Lad olien tørre i 5-10 minutter. Husk ikke at vaske olien af efterfølgende, da arganolien skal have lov til at virke
  • Plejen er slut.

Denne kan gentages flere gange dagligt, men antallet af behandlinger hænger sammen med, hvor svært Psoriasis udbrudet er.

Nogle vil opleve meget få forbedringer, mens andre vil opleve, at psoriasis næsten forsvinder.

Vi kan ikke guide og rådgive præcist, da vi ikke kender voldsomheden af dine problemer med psoriasis, hvilket kun en læge gør. Derfor kan vi anbefale, at alle der lider af psoriasis, kun anvender arganolien efter henvendelse til lægen. Det mest forsvarlige er, at din læge/Dermatolog kender sygdommen bedre, end vi gør eller kommer til. Derfor kan din læge bedre kunne tage handling, hvis behandling med arganolie ikke går, som forventet.Postet by PooMik via AdSet linkbuilding network