Magnetarmbånd og smykker som healende terapi

Magnetarmbånd – i moderne stil

Troen og tilbedelsen af de usynlige kræfter i magnetismen og magnet terapien har gennem de sidste årtier været kraftigt stigende i praktisk talt hele verden. Og terapi typen har været brugt i omkring 4.000 år, og af millioner af mennesker i hele verden. Magnetiske armbånd og smykker båret og brugt som magnet terapi blev først opdaget og brugt af kineserne, der meget tidligt blev opmærksomme på det positive energi flow og mulige “healende” virkninger magnetismen føltes at kunne tilføre dem. Kineserne blev hurtigt efterfulgt af grækerne og egypterne således magnetismen har været en naturlig del af dagligdagen i nogle af verdens største kulturer gennem tiden.
Læs mere på www.nirbana.dk

Kan magnetarmbånd og smykker hjælpe

Der er udført rigtigt mange undersøgelser og forskning gennem de sidste mange år, og der er ingen retvisende bevis for at magnetarmbånd og smykker har en direkte påvirkning. Men for rigtigt mange mennesker er der ingen tvivl om at de føler lindring og effekter i form af:
– Lindre smerter
– Assistere kroppens helbredende funktioner
– forbedre blodomløbet
– Revitalisere kroppens energi
Magnetarmbånd terapi smykker siges at kunne forbedre blodgennemstrømningen, forbedre cirkulation og ilt levering, som forbedrer optagelsen af næringsstoffer, og frigiver toksiner i kroppen, hvilket i så fald vil fører til bedre sundhed, sind og krop. Men tillægges også egenskaber som lindring og hurtigere heling af alt fra blå mærker, forstuvninger, ledsmerter og til generelt hurtigere restituering.
Man har i de seneste undersøgelser erfaret, at den magnetiske energi arbejder på nogenlunde samme måde som varme terapi. Og vi har nok alle benyttet varme til at give lindring af ømhed og smerter. Magnetisk energi får muskler og væv til at slappe af nærmest på samme måde som varme. Både varme og magnetisk terapi deler de samme kvaliteter, men mens varme er mere intens, er den magnetisk terapi meget mere konstant. Energien produceret ved hjælp af varme kan kun anvendes i en kort periode – og når varmekilden fjernes vender ubehaget ofte tilbage. Magneter derimod kan bæres på nærmest ubestemt tid , og dermed yde en mere konstant lindring. Faktisk er både varme og magnetisk terapi begge fremragende behandlingsmetoder. Det anbefales dog at du ikke bære magneter under varme terapi (intens varme kan nedbryder styrken af magneterne ) men at benytte et Magnetarmbånd på simpleste vis bør være nok.

Er Magnetarmbånd og Smykker Sikre ?

Magnet Terapi med Magnetarmbånd er sikker når man bruger den med omtanke, og med magnetismen i en sikker mængde som i vores smykker – men det frarådes og bør ikke bæres af personer med pacemaker, diabetikere med insulinpumper eller hvor personen bærer andre interne elektroniske enheder.
Det anbefales også for gravide at rådspørge lægen inden brug.
Desuden anbefaler vi at man selv søger en mere dybtgående information hvis man vil have belyst specifikke ønskede lindringer og almen generel viden om magnetismen som healing.
Det vil derfor altid være op til dig at søge mere information om emnet, og afgøre om det har en positiv virkning på præcist dig.
Hvis du ønsker at prøve om denne form for terapi kunne være effektiv for dig, så behøver magnetarmbånd og smykker generelt ikke at være kedelige. Du finder helt unikke og moderne stil i designer magnetarmbånd til kvinder og magnetarmbånd til mænd på nirbana.dk.

Postet af Tetersen via AdSet.