Markedsføringsgear til markeder

Markedsfoeringsgear til markeder

En god mulighed for at sælge ud af dine aflagte og ikke længere så brugbare artikler, er ved at tage på et marked. I Danmark er der mange forskellige typer af kræmmermarkeder, hvor især de gode sommermåneder er garant for mange gode markeder landet over.

Et marked er for mange mindre virksomheder en god måde at få solgt sidste års vare ud til en meget billig pris, så man kan få plads til næste sæsons vare.

Når man tager på disse markeder er det også en god måde at få brandet sig selv i nærområdet, eller hvis man er webshop kan man måske plante nogle fremtidige kunder på sådan et marked.

Hvis man skal bruge et marked som et markedsføring af ens brand ting, skal man sørge for at lave en fed og flot stand, med en masse fede markedsføringsartikler, der skiller sig ud fra alle de andre stande, der også konkurrerer med dig om at trække kunderne hen for at tage et kig på deres stand. N

Nogle af de ting du kan gøre for at lave en lækker stand, er at få kontakt til et firma der laver grafisk arbejde og print på markedsføringsartikler til hjælp, med at opbygge din stand til markeder, messer og lignende. Du kan få avet fede bag væg’s print med flotte billeder af nogle af dine produkter, sat logoer og prøve at kommunikere et fedt budskab ud, som fanger dine kunder.

En fed måde at lave lidt anderledes skiltning af din stand på marked eller stand, kan du få lavet et loftbanner system hvis det er bygget så det er muligt. Disse bannere der hænger ned fra loftet kan eksempelvis laves i en trekant eller cirkel og er rigtig fedt tvist til din stand.

Jeg har gjort brug af http://www.expression.nu til vores virksomheds udstyr

Postet af 8888888888 via AdSet.