Mobilabonnement: 5G netværket – tættere på end forventet

EU har netop indgået aftaler med Kina, Japan og USA om at fremtidssikre vores fælles netværk, og dette skal ske i form af 5G netværket.

EU har tidligere været førende når det galt teknologi og ikke mindst mobilforbindelser, og netop derfor vil EU nu genvinde markedet for teknologi. Dette skal de gøre via det nye 5G netværk.

Net nye 5G netværk er derfor tættere på end forventet. 5G mobilnettet er altså næste skridt på det lynhurtigere internet, og det kommer i forlængelse af 4G netværket, som vi kender i dag. Det bliver en kæmpe omvæltning for teknologien i dag, når 5G netværket for alvor slår igennem. I fremtiden vil 5G netværket kunne bruges til at styre robotter, trafikken og generelt gøre alt kommunikation både mellem mennesker, men også robotter meget hurtigere. Det smarte ved 5G netværket i form af robotter vil være, at de med den lynhurtige forbindelse kan ”tænke” i næsten samme hastighed som mennesker.

Udover de mange fordele for virksomheder, vil det også for vores fritid være utrolig dejligt. 5G netværket vil nemlig gøre det muligt at streame film på blot 1 sekund.

EU regner med at lancere det nye 5G netværk i år 2020 til OL i Tokyo. Der er i alt afsat fire milliarder kroner til at forske i det nye 5G netværk. Her har EU også indgået aftale om forskning og udstyr fra Nokia, Alcatal-Lucent og Ericsson.

Har du endnu ikke fået fingrende i 4G netværket, ja så er det en super ide at komme det til livs. 4G netværket er utrolig praksis i hverdagen, og gør alt kommunikation en hel del lettere. På mp.dk kan du let og enkelt finde frem til de mobilabonnementer i Danmark, som har adgang til 4G netværket. På mp.dk kan du sammenligne alle Danmarks teleselskaber, og finde frem til det mobilabonnement som passer perfekt til dit forbrug og behov.

Postet af franke via AdSet.