Mobillån er fortsat populære blandt danskerne

Mobillån har været en mulighed på det danske lånemarked i en længere årrække. Da denne lånetype ramte Danmark, blev de lynhurtigt meget populære. Og det er de fortsat. Mobillån blev hurtigt et nemt alternativ til de traditionelle banklån, som måske var lidt mere besværlige at få bevilget. Et mobillån gav de lavtlønnede danskere mulighed for at få et hurtigt lån uden nogen spørgsmål til kundens økonomi.
Mobillån blev markedsført som hurtige og billige lån uden sikkerhed. Og hurtige var de i hvert fald. Det er de stadig. Mobillån er også fortsat lån uden sikkerhed. Faktisk har de hurtige mobillån en række fordele, som tiltrækker kunderne.

Fordele ved et mobillån:

Mobillån er hurtige lån. Har man brug for et lån nu og her, kan man få et mobillån og have pengene på sin konto indenfor 2 hverdage. Nogen gange går det endda så hurtigt, at man har pengene allerede indenfor en time.
Mobillån er lån uden sikkerhed. Ved et mobillån skal man ikke stille sikkerhed for sit lån. Det er altså ikke nødvendigt at eje noget af værdi, for at få et mobillån.
Mobillån er lån uden dokumentation. Det betyder, at man ikke skal dokumentere sin indkomst for at få et mobillån.
Mobillån er lån med NemID. Et mobillån kan altså søges nemt og diskret på nettet. Det er ikke nødvendigt at møde op og forklare sin økonomi. Endvidere sikrer NemID, at låneprocessen går utrolig hurtigt. Det tager kun få minutter at søge om et mobillån og man får svar på sin låneansøgning med det samme.
Alle disse fordele er faktisk fordele, som banken ikke kan tilbyde. Disse fordele gør, at mobillån stadig er en utrolig populær lånemetode hos danskerne, ganske enkelt fordi det er meget nemmere, end at skulle låne penge i banken.
En anden grund til mobillånenes popularitet, er selvfølgelig også, at det meget sværere at få bevilget et banklån. Her stilles der krav til kundens økonomi. Ofte skal der stilles sikkerhed for lånet. Så har man vitterligt brug for et lån nu og her, så er der ikke altid hjælp at hente i banken. Derfor er det en fristende mulighed blot at bruge et par minutter på at søge et mobillån – og vupti, så har man pengene på sin konto.

Bankernes krav til låntageren

Naturligvis er der også fornuft i bankernes noget strammere krav til kundens økonomi. Ved et banklån får du rådgivning og gennemgang af din økonomi. Dette er en god hjælp for forbrugeren, så man ikke låner flere penge, end man reelt har mulighed for at betale tilbage. Det er dog ikke kun for kundens skyld, banken ønsker selvfølgelig også at sikre sig, at de kan få deres penge igen. Du kan læse mere om bankernes krav til et forbrugslån her.
Dog er bankerne efter finanskrisen blevet noget mere skrappe omkring, hvem der kan låne penge. Faktisk er kravene blevet så stramme, at det kan være svært for den helt almindelige dansker at få lov at låne penge. Kravene er nogen gange urimeligt strenge. Dette er også en medvirkende faktor til, at nogle danskere derfor vender sig mod lånemarkedet på nettet og i stedet søger et mobillån, som de kan få godkendt.

Lån penge med omtanke

Vælger man at optage et mobillån, fordi man ikke har kunne få et lån i banken, er det vigtigt at man ser sig godt for og har et realistisk billede af sin egen økonomi. Start med at lægge et budges, så du kender dit rådighedsbeløb. Du kan få hjælp til at lægge et budget her. Netop dette trin er der mange, der springer over og det kan nemt give problemer. Man kan nemt ende med en gæld, der er svær eller umulig at få betalt af.
Herefter er det selvfølgelig vigtigt at undersøge markedet godt og bruge tid på at finde det billigste og bedste lån til ens behov. Der findes rigtig mange lånetilbud og der er stor forskel på priserne. Gør derfor dig selv den tjeneste at bruge god tid på at indhente lånetilbud og sammenligne lånene.
Husker man disse to råd, er man faktisk godt på vej. Et mobillån behøver ikke altid være en dum eller dyr løsning. Det er blot vigtigt, at man låner penge med ansvarlighed og omtanke.Postet by palle-jensen via AdSet linkbuilding network