Modetrends anno 2016 – Det kan du forvnete

Vi nærmer os med hastige skridt 2016, som højst sandsynligt bliver et år med en masse nye interessante modetrends. Der går ikke lang tid, før de første kollektioner bliver lanceret af de største producenter på markedet. Allerede nu har det være muligt at kigge lidt nærmere på, hvilke trends som vil komme til at præge modeverdenen i 2016.

Iøjnefaldende farver og prints

2016 bliver året, hvor man i høj grad vil opleve, at tøjet kommer til at blive mere farverigt end førhen. Sort og hvid vil altid være en sikker vinder, men man kan også forvente at lidt mere iøjnefaldende farver såsom grøn, pink og gul vil komme til at fylde mere i modebilledet fremover. Det bliver mere almindeligt, at bluser, trøjer og t-shirts bliver prydet med en masse anderledes prints. Vi vil opleve, at ensfarvede trøjer og t-shirts vil komme til at fylde mindre og mindre.

Farver og prints vil nemlig komme til at overtage en stor del af markedet. Danskerne har i mange år haft tendens til at vælge at iklæde sig tøj uden særlige kendetegn eller detaljer. Nogen vil mene, at danskerne generelt har en kedelig tøjstil, men man kan ikke kun give forbrugerne skylden. Har man besøgt en dansk tøjbutik i 2015, så har højst sandsynligt opdaget, at tøjet har være meget simpelt og har manglet lidt spræl.

Bestræbelsen på den unikke stil

I 2016 vil man opleve, at forbrugerne i højere grad vil bestræbe sig på at skabe en unik stil. I stedet for at ligne alle andre og vælge den sikre og klassiske tøjstil, så bliver det mere almindeligt at skille sig ud fra mængden. Kollektionerne i 2016 vil lægge op til, at man kan sammensætte sit tøj på kryds og tværs.

Hvis du ønsker beundrende blikke og respekt i 2016, så bliver din udfordring at skabe en tøjstil, som ikke ligner alle andres. Der er rig mulighed for at slå sig løs i de interessante kollektioner, som du vil kunne opleve allerede i januar måned. Du kan glæde dig særligt meget til sommeren 2016, hvor vi for alvor vil kunne komme til at opleve farver og prints, som vi ikke har oplevet det i mange år.

Er du meget interesseret i tøj og mode, kan du måske se nærmere på de kommende kollektioner allerede nu. De fleste store brands har sneak peak, hvor man får en forsmag på, hvad der venter en. Hvis du leder efter de nyeste kollektioner, kan du med fordel kigge på nettet. Det er typisk på nettet, hvor de første kollektioner bliver lanceret. Der kan dog være forskel på, hvordan de forskellige brands vælger at lancere nye brands. Ralph Lauren, Hugo Boss, Peak Performance, Levi’s og Tiger of Sweden er eksempler på brands, som forventes at blive et ekstra stort hit i 2016.

Artiklen er skrevet af Martin Stendahl Dyrhøj i samarbejde med http://billig-mode.dk

Postet af martind via AdSet.