Murer på Lolland tilbyder alt indenfor mureropgaver

TC Entreprise er et murer firma der tilbyder at klare alle murer opgaver.

Firmaet er placeret i Nakskov men kan klare alle murer opgaver på hele Lolland. TC Entreprise udfører arbejde for både private kunder og erhvervskunder. Uanset hvilke opgaver det er har vi dog altid fokus på at kunden skal have leveret et godt stykke arbejde.

De opgaver vi udfører flest af for private kunder er nybyggeri, tilbygninger, fugearbejde, ombygninger, renoveringer. Der er dog ikke den mureropgave vi ikke kan klare. I forhold til erhverskunderne udfører vi også gerne selv alt arbejdet, dog bruger vi også enkelte gange delentreprise for at få det bedste resultat. Andre populære ydelser for erhvers kunder er fugearbejde og sprøjtepuds.

Nogle af vores spidskompetencer i TC Entreprise er sprøjtepuds, fundament og fugning. Det er dog ikke ensbetydende med at vi ikke kan klare alle andre murer opgaver på bedste vis.

Vores kunder er altid første prioritet, derfor er vi medlem af Byg Garanti. Dette giver kunden de bedste forudsætninger, hvis det utænkelige skulle ske at der forekommer en sjuskefejl eller en mangel på et stykke arbejde. I den situation vil kunden være 100 % dækket med Byg Garanti.

Hos TC Entreprise er alle vores murere særdeles kvalificeret, til at udføre de opgaver de bliver stillet. Desuden sørger vi for at vores medarbejdere får de nyeste kurser og derved lærer alle nye teknikker og metoder, der kan sikre at den gode kvalitet og effektive arbejdsmoral bliver holdt ved lige.

TC Entreprise tilbyder ligeledes altid deres kunder et uforpligtende tilbud på en hvilken som helst opgave. Dette gør at kunden kan tage tilbuddet med hjem, og overveje hvilke andre muligheder de har – uden at føle sig presset og binde sig på et tilbud.

Mureren Thomas Christensen har arbejdet som murer i 15 år, for 3 år siden besluttede han sig for at starte sit eget murer firma. Det er blevet til TC Entreprise og her har han taget sin vilje til at udføre et godt stykke arbejde og tilfredsstille kunden med sig.

Som nævnt tidligere har TC Entreprise base i Nakskov, hvor Thomas Christensen selv er bosiddende. Thomas udtaler selv at dette motiver ham endnu mere til at levere det bedste stykke arbejde, som er muligt. Det er en vigtig ting at kunne se sine kunder i øjnene og vide at man har leveret et stykke arbejde af en god kvalitet.

I løbet af TC Entreprises leve tid på 3 år, er der kommet flere og flere kunde til virksomheden. Dette betyder også at TC Entreprise nu beskæftiger 5 medarbejdere hvoraf den ene er ansat som elev. Det er meget vigtigt for Thomas Christensen at alle hans medarbejdere er ordentligt uddannet i branchen, og som nævnt tidligere bliver ved med at uddanne sig i form af kurser.

 

Postet af Fomaco via AdSet.