Nyeste Puder og tæpper til din Bolig

Det Kreative Kontor er en butik, der insisterer på at være nærværende – også på nettet. Vi er mennesker, ganske som du og vores mål med Det Kreative Kontor er, i al sin enkelhed, at drive en butik, der giver os selv og dig energi og smil på læben. Vi synes, det er en fornøjelse at drive butik og finde nye spændende produkter, vi kan tilbyde dig – hvis detkreativekontor.dk oven i købet giver dig inspiration til selv at gå i kast med spændende kreative projekter, ja, så er målet nået!

Her er nogle puder og tæpper oplysninger

1. Aflang pude med stjerne print – Bloomingville : En stor og lækker blød søndagspude fra Bloomingville. Forsiden er gråmeleret med sorte stjerner og bagsiden er ensfarvet i gråmeleret stof. Puden har lynlås, så betrækket kan tages af og vaskes. Bemærk at denne pude er aflang og netop derfor er rigtig god i kombination med de kvadratiske puder fra Bloomingville fordi formen, og i øvrigt også udtrykket, bryder med de øvrige puder og skaber liv og hjemlig hygge.

2. Det lækreste tæppe ever – Bloomingville : Et ultra lækkert og voldsomt blødt tæppe, der kalder på en kølig aften med en kop the og måske en god film. Dette koksgrå tæppe fra Bloomingville er vævet i Indien og er måske nok det nærmeste man kommer på at have et angora lam i sofaen.

3. Pude, Blade Mosgrøn/Sort print – Bloomingville : Lækker pude fra Bloomingville. Forsiden er i farverne mosgrøn og sort med print af blade. Bagsiden er grå og puden har lynlås, så betrækket kan tages af og vaskes. En herlig sag i lænestolen.

4. Pude, fjer print – Bloomingville : Super fed pude fra Bloomingville. Forsiden er med print af en fjer i brunlige og mørk grå, næsten sorte nuancer. Bagsiden er mørk grå og puden har lynlås, så betrækket kan tages af og vaskes. Bemærk at denne pude går rigtig fint i kombination med flere af de andre puder fra Bloomingville.

5. Pude, nude med “guld”prikker – Bloomingville : Lækker Bloomingville pude i farven nude med store guldprikker. Fantastisk i sofaen om søndagen. Puden har lynlås, så betrækket kan tages af og vaskes.

6. Pude, Pindsvin og pingvin print – Bloomingville : Rigtig sød pude fra Bloomingville. Forsiden er med print af et pindsvin og en pingvin med hvidt grafisk mønster hen over. Bagsiden er mørk grå og puden har lynlås, så betrækket kan tages af og vaskes. En kamp mellem børneværelset og sofaen i stuen .

Postet af fiverr47 via adset.org