Opkøb af dødsbo – sådan finder du det rette firma

Et dødsfald er altid en trist begivenhed, men døden er også en uomgængelig del af livet og derfor noget vi alle møder før eller siden.  Når en person dør er der mange ting der skal sørges for, bisættelse, skifteret og alt det praktisk omkring at få afviklet afdødes aktiver.

Det er voldsomt mange opgaver man skal tage stilling til i en svær tid og det kan være svært at overskue.  Når det kommer til afdødes ting og indbo kan det være vanskeligt at vurderer hvad der er noget værd og hvad der ikke er noget værd. Der er helt sikkert ting af affektionsværdi, som du og dine nærmeste gene vil tage vare på. Men herudover kan det være vanskeligt at overskue om tingene kan sælges eller de blot skal køres til forbrændingen. I disse situationer, kan det være rart at få hjælp fra proffesionelle.

Få assistance fra proffesionelle

Der er mange firmaer der i dag tilbyder opkøb af dødsbo og det kan være til stor hjælp i en svær tid. Inden i kontakter  et professionelt firma vedr. Opkøb af dødsboet, er det en god idé at drøfte med den nærmeste familie hvad i vurderer at boet er værd og hvad i vil sælge til. Dermed ikke sagt, at i skal kunne prissætte alle dele af afdødes indbo. Men det er altid en god ting at være nogenlunde enig om prisen, så der ikke opstår splid på grund af, at nogle af de pårørende er uenige i prisen og den handel du laver. Med andre ord er det vigtigt at forventningsafstemme.
Når virksomheden kommer ud, går de også alt indboet igennem med jer og vurderer både værdien af indboet samt opgavens omfang. For virksomheden er der også omkostninger forbundet med dels rydningen af dødsboet men også bortskaffelse af eventuelt affald fra afdødes hjem. Her udgør de ting, der ikke kan sælges tillige en udgift for firmaet. Det er derfor et større regnestykke der skal gøres op for firmaet, der skal afhente dødsboet – netop derfor er forventningsafstemningen med du og dine nærmeste i forhold til jeres prisforventninger vigtig.

Opkøb af dødsbo – hvor finder du firmaet?

I disse internettider er den nemmeste måde at finde et firma, der opkøber dødsboer på nettet. Brug google og søg efter ”opkøb af dødsboer” så finder du helt sikkert et firma som er seriøst. Du kan eventuelt tjekke på trustpilot om firmaet ar fået gode anmeldelser. Når det er sagt, så er de fleste firmaer seriøse og ved hvad de har med at gøre, ellers ville de ikke holde længe i branchen.  Inden du beslutter dig kan du også ringe til firmaet og danne dig et indtryk af virksomheden, så er du er sikker på at få fat i det firma, der matcher jeres behov!

Postet af Jonna via AdSet.