Perfekt til alle formål! Den bedste stolen.

Næsten lige meget hvilket arbejde du har, kan jeg garantere at OneLeg stolen kun vil gavne dit arbejde, og gøre din hverdag gevaldigt nemmere. Det er nemlig en stol der kan bruges til adskillige formål. Stolen er en smuk designet, moderne og enkel stol med et enkelt ben, der gør den perfekt til arbejdspladsen, såvel som hjemmet, og til din hobby. Omend du arbejder i stalden, i skolen, på et kontor, eller andet, vil denne stol være en stor hjælp. Stolen er designet således at den giver dig en behaglig, såvel som aktiv siddestilling, hvilket selvfølgelig er ideelt til ens arbejdsplads. Stolen fås i forskellige højder, så du kan få den højde der passer til dit formål med stolen. Der findes både lugeskamlen, højere skamler, og stolen OneLeg Wood, så du helt selv kan vælge den stol der passer bedst til dit behov.

Bedre arbejdsmiljø!

Vi kan alle blive enige om at arbejdsmiljøet betyder rigtig meget. Vi arbejder mange timer i løbet af en dag, og alt efter ens arbejde, bliver mange af de timer tilbragt på enten en stol, eller i en stilling der i værste fald kan give alvorlige arbejdsskader, om ikke andet, kan stolen i hvert fald gør arbejdet nemmere, eller mere komfortabelt. Her er det kun fantasien der sætter grænser, for stolen kan helt sikker bruges på de fleste arbejdspladser! Den giver ikke kun en behagelig og aktiv siddestilling, men gør det også muligt at arbejde i lave højder, uden af belaste både knæ og ryg ved at sidde på hug. Hvis du som eksempel arbejder med børn, ved du hvor hårdt det kan være for ryggen at sidde i hug ved børnenes lave borde når de tegner, eller hvis du arbejder som hestesmed, ved du at det kan være direkte skadende for din ryg at sidde sådan en hel dag, og her er OneLeg en perfekt løsning. Stolen giver dig nemlig samme højde, som hvis du sad på hug, og den giver dig mere frihed, end hvis du sad på hug, og dette gør den til den bedste arbejdsstol! Stolen er smart i den forstand at den kun har et ben, og giver en enormt aktiv siddestilling, hvilket ikke begrænser dit arbejde, som en almindelig stol ville gøre, tværtimod, vil den gøre dit arbejde nemmere at udføre.  Stolen er udstyret med et enkelt ben, der gør det nemt at bevæge sig rundt, selvom du sidder på en stol. Under benet er der monteret en fod, der sikre dig fleksibilitet. Det er nemlig en helt unik fod, der kan dreje, samt vippe, så du opnår den ypperste arbejdsradius.

De arbejdsopgaver hvor du virkelig har brug for fleksibilitet

Et af de steder hvor stolen virkelig kan gavne arbejdsmiljøet, er indenfor sundhedssystemet, hospitaler, plejehjem, og lignende. Her skal de ansatte ofte sidde på hug ved patientens seng, ved et badekar, eller sidde på en stol mens de undersøger patienten. På plejehjem, og sygehuse, og andre steder i sundhedssystemet, skal de ansatte også ofte hjælpe med at give sokker på, give bad, og andet der kræver at de sidder i en stilling, der i værste fald kan give skader. Og med denne fleksible stol, der ved foden kan dreje, vippe og bukke 360-grader, og giver en stor fleksibilitet og arbejdsradius for den der udføre arbejdet, gør det arbejdet meget nemmere, mere overskueligt, og gør chancen for arbejdsskader mindre, og giver dermed et bedre arbejdsmiljø, hvilket selvfølgelig er vigtigt på enhver arbejdsplads!Postet by Anna via AdSet linkbuilding network