Personlige dna tests nu i Danmark

Ny generation af personlige dna tests

En helt ny type af gentests for mennesker er de seneste måneder blevet muligt gennem den ekstremt fokuserede forskning der foregår i dag. Hele verdens forskere arbejder nærmest i samlet trop for at kortlægge og forstå de menneskelige gener og deres indflydelse på vores helbred og livskvalitet. udviklingen er i en så rivende hast, at den viden der opnået siden genforskningen rigtigt satte i gang omkring år 2000 nu fordobles på under et enkelt år!

Denne målrettede forskning har det danske gen-firma New Life Genetics samlet til en række af unikke nye personlige dna tests der fokuserer på netop “er bedre liv”. Det vil sige, New Life Genetics fokuserer ikke direkte på sygdomme, men på livskvalitet. At forlænge livet, have et stærkere og sygdomsfrit liv hvor aldersrelaterede sygdomme ikke får lov at sætte ind, og hvor der fokuseres på personlige genetiske styrker.  Samtidigt underbygges de forskellige genetiske tests af en udførlig og letlæselig rapport der også giver en mængde af vejledning og rådgivning om de genetiske svagheder man kan have. Altså bliver man klogere på sine svagheder, men man vil samtidigt kunne gøre noget aktivt for ikke at blive påvirket negativt i sit liv af disse.

En personlig DNA test til alle der vil optimere deres liv

Udvalget af disse nye personlige dna tests er bredt, og spreder sig over en stor del af de faktorer der i dag påvirker mange mennesker i deres hverdag. Lige fra en meget favnende gentest om Sport og Fitness som faktisk omhandler meget mere end titlen umiddelbart lige giver udtryk for. Testen giver nemlig et helt unikt indblik i den enkeltes styrker og svagheder indenfor personlig træning, uanset om det er styrketræning, fitnesstræning, løb, svømning, cykling og hvad andre sportsgrene og aktiviteter man skulle udfolde sig med. Hvordan træner du optimalt i forhold til din specielle genotype? Har du sprintergener eller maraton gener, hvilket ikke er uvæsentligt da du dermed nemmere kan finde din optimale sport som så vil være nemmere at blive god til, men også, være bedst for kroppens generelle helbred, Test rapporten uddyber naturligvis dette meget dybere.

Træning, diæt og dit generelle udseende

Dna testen uddyber også alt det der muligt omkring korrekt ernæring, generelt for din genotype, men også for en optimal træning. Hvordan bearbejder din krop protein, kulhydrater, fedstoffer m.m. Og hvilken fordeling af kalorier bør du vælge? Fremover behøver du ikke forholde dig til generelle tommelfingerregler men til cool facts for præcist din ernæring. Du vil også få indsigt i hvad hvilke fødevarer du bør fokusere på, og som din krop kunne mangle, og derfor vil styrke i det daglige. Men også hvad du så absolut bør holde dig fra og som kan være fødevarer din krop ikke kan nedbryde eller har rigeligt af. Du uden indviet i en mængde andre detaljer om makro-ernæring som vitaminer og ikke mindst om hvilken indvirkninger som koffein har på din krop. Hvad er din nedbrydningstid, og påvirker det dit helbred og din søvn.

På toppen af alt når testen også rundt om emnet Hud og hudpleje (akne). Hvordan påvirker sol, røg og forurening din hud? Hvilke vitaminer og ubalancer påvirker din kollagen produktion og vitalitet af din hud, og hvilke typer af cremer og kosmetik er optimale for dig.

Tid til at tage vare på dit liv

Den viden du vil erfare fra en af disse personlige DNA tests kan ganske enkelt ikke undgå at påvirke dig i dit følgende liv. Med en viden der kan ændre selv ekstreme livsvigtige funktioner fra fedme, sygdomme og meget mere, og ofte med meget små justeringer i hverdagen. Husk, dine gener ændrer sig ikke, og en personlig dna test er for livet. Hvorfor også den forholdsvis beskedne pris for en så avanceret test er nærmest ubetydelig set i forholdet for den mulighed der ligger i et optimeret liv og livskvalitet.

Du finder det største udvalg og de absolut bedste personlige dna tests online på dette link: www.newlifegenetics.com/da

Alle testresultarer i rapporten er naturligvis på Dansk. Det er også muligt at læse DNA rapporten på Engelsk hvis dette ønskes.

Postet af Tetersen via AdSet.