Playstation 4 – De 6 vigtigste facts om PS4

1. Playstation 4 blev lanceret d. 20. februar 2013 af Sony Computer Entertainment under et pressemøde i New York. Playstation 4 er afløseren til den syv år gamle Playstation 3. Playstation 4 forventes at komme på markedet senere på året, hvor PS4 først vil kunne købes i USA og Japan og derefter Europa. Sony er ikke kommet ud med en endelig udgivelsesdato, men vi kan forvente at Playstation 4 vil komme til juletid.

2. Playstation 4 vil kunne integrere på en helt ny måde med de sociale medier. Man vil kunne dele videoer og små klips fra enestående øjeblikke i PS4-spil på Facebook og Youtube. På den måde kan du vise dine bedste spiløjeblikke frem for dine venner. Derudover vil dine venner kunne kommentere på dit spil og chatte med dig via de sociale medier.

3. Det vil ikke være muligt at benytte spil fra Playstation 3 til den kommende Playstation 4. Dog arbejder Sony på at alle de populære spil fra PS3 vil blive lavet som Playstation 4 spil. Selvom man skal bruge lidt penge på nye spil til Playstation 4, kan man forvente bedre kvalitet og flere muligheder.

4. Tablets og smartphones vil spille en ny og spændende rolle i forhold til Playstation 4. Man vil bl.a. kunne bruge tablets og smartphones til at browse rundt, chatte og andet hjælp i spillet. Det er en rigtig spændende fremgang, at tablets og smartphones nu vil spille en rolle i Playstation 4, og det bliver interessant at se hvor stor en rolle det får.

5. Playstation 4 vil være hurtigere end nogensinde før – Hvert fald i følge Sony selv. En af kritikpunkterne ved Playstation 3 lød på, at den var lang tid om at starte og loade nye spil. Denne kritik har Sony tilsyneladende taget alvorligt, og man kan forvente at Playstation 4 vil være hurtig og effektiv. Sony lover at indlæsningstiden vil blive minimeret, og det vil altså blive meget kortere tid at komme i gang med et spil.

6. Der er endnu ikke fastlagt en pris for Playstation 4. Efter Sonys prisflop i forbindelse med lanceringen af Playstation 3 bliver det meget spændende at følge, hvad prisen for Playstation vil blive. Det er allerede nu muligt at forudbestille PS4 i Danmark. De danske forhandlere er tydeligvist ret meget uenige i prisen, da prisen varierer fra 4499 til knap 6000 kr. Hvis man vil forudbestille PS4, vil det altså være klogt at besøge nogle forskellige forhandlere for at finde den billigste pris.

Læs mere om Playstation på http://billig-ps4.dk