porte a gauche – din online modebutik

Føler du dit garderobe er blevet for kedelig, og trænger til at blive piftet op?

Føler du dit tøj ikke klæder dig på samme måde, som det gjorde før?

Skal du hen til svigerfamilien, og føler ikke du har noget ordentligt tøj?

 

Vi kan hjælpe dig!
Vi har det nyeste inde for denne sæsons mode som din lokale modebutik i København på Christianshavn, så mere centralt bliver det ikke, og vi kan guide dig igennem hvilken farver der klæder dig, og hvilken tøj der passer til din facon!
Vi går meget op i at få din personlige stil frem, og lytter med stor iver til dit behov og ønsker. Dit hverdagstøj skal i hvert fald ikke være kedeligt, ikke hvis vi kan afhjælpe det! Vores medarbejder er dygtige stylister, så du kan trygt, spørger os til råds, vi vil hellere end gerne hjælpe dig. Er du i tvivl om hvad der er din stil, så bruger vi hellere end gerne, en dag på at hjælpe dig, for vi er din lokale modebutik.

Hvis du har et første møde med svigerfamilien, finder vi selvfølgelig et sæt der passer til anledningen, så du ikke behøver tænke på tøjet, men kun hvad du siger, der kan vi desværre ikke hjælpe, da vi kun er en modebutik, men måske komme med gode råd – vi har vel alle været der ;-)
Er du ikke så meget for, at komme udenfor, eller har du lidt for travlt til at gå i butikker, så har vi også en online shop. Shoppen har alt det den fysiske butik har, og nogle gange lidt mere. Du er mere end velkommen til at kigge ind på siden – http://porteagauche.dk/.

 

Har du styr på din stil, og ikke behøver hjælp, kan vi stadig forsøge at inspirere dig til at gå andre veje, som du måske ikke selv var kommet på. Vi sætter en ære i, at være din personlige stylist.

Vi har alt fra tøj til accessories, såsom de lækreste tasker, smykker, halstørklæder osv. Alt i forskellige prisklasser, så er du ude på at finde en lille ting til værtindegave, så har vi selvfølgelig også det. Eller er det bare til ultimativ selvforkælelse er det selvfølgelig også helt okay. Vi hjælper da også gerne med at finde den perfekte taske til dit outfit, så du kan se top lækker ud når du skal i byen for at score, eller middag med venner/veninderne.

 

Som modebutik, er vi opdateret med sæsonens seneste mode, og hiver alt det ind vi selv synes kunne være lækkert for vores kunder. Så kom endelig og besøg os, vi bider ikke og måske finder du noget du ikke vidste du manglede!

 

Håber vi ses!

Hilsen din lokale modebutik

Porte a gauche og Karina Wærum Dar

Postet af porte a gauche via AdSet.