Priskrig på mobilabonnementer

De sidste par år har der været priskrig fra nogle af de største tele udbydere på market, og de små teleselskaber er tvunget i knæ for at forfølge de priser der bliver nærmeste dikteret af de store giganter inden for branchen.

Vi forbrugere nyder godt af den priskrig der køre på mobilabonnementerne. Bare for få år siden var det umuligt at opdrive et mobilabonnement til under 300 kroner, og idag kan de findes til lige omkring 50 kroner. I dag er det oister der kan fremvise et mobilabonnement til bare 59 kroner, men i morgen kan det være ændret til en lavere pris.

IT og Telestyrelsen have for ganske få år siden et service hvor man kunne danne sige et overblik over branchen, men de valgte desværre at nedlægge den service. Siden da er der mange der har forsøgt at lave en service a samme kaliber som fra IT og Telestyrelsen.

Der har været nogle få gode på market, men problemt er at de stort set aldrig blev opdateret, om inden for mobilbranchen, kræver det at priserne skal opdateres hver eneste dag. Det mest seriøse bud vi til dato har set er siden IPN.dk der 4 gange hver eneste dag sørger at 900 mobilabonnementer bliver kigget igennem, opdateret, filtrerest og lagt ind i deres system, så vi forbrugere kan finde et billigt mobilabonnement.

IPN.dk er en gratis service til forbugerne, men har en aftale med mange af de største selskaber om at modtage en kommision for hver kunde de henviser. Nogle af de bud der har været fra andre tele pris guider har desværre kun været fra de udbydere de havde en kommisions aftale med. Her er ipn.dk anderledes, for uanset aftale eller ej, så er de alle de største selskaber repræsenter på siden.

IPN.dk fortæller at de før i tiden også havde mange af de mindre selskaber med, så på det tidspunkt kunne de hverdag fremvise priserne for mere en 600 mobilabonnementer, men da interessen var meget lille for de nærmeste ukendte teleselskaber, valgte ipn.dk at fjerne dem fra oversigten. I dag fremviser siden dagligt mellem 150 – 250 forskellige mobilabonnementer.