Privatleasing af bil

Så er det igen ved at blive koldt og jeg skal igen skrive et indlæg om vinterdæk kontra helårsdæk. Jeg skal egentlig ikke lave en sammenligning. Jeg foretrækker selv Continental dæk til min privatleasede bil , både som sommer og vinter-dæk. Jeg har rigtig god erfaring med de dæk,og jeg er sikke på at de en gang redede mig da jeg lige havde fået mit kørekort.
Jeg var kørt på arbejde en morgen hvor den første frost var kommer og der var helårsdæk på leasing bilen.
Bilen begyndte at skride ud, men af en eller anden grund fik jeg den på ret køl igen i sidste øjeblik og en af mine venner der er mekaniker sagde at det helt sikkert skyldtes de Continental dæk jeg havde på, altså at jeg ikke gled af vejen.
Så det var en lærestreg jeg aldrig glemmer, derfor har jeg i denne uge bestilt tid hos et autoværksted, godkendt til privatleasing biler, så jeg kan få sat den rigtige type dæk på. Det er helt sikkert at jeg ikke skal være så tæt på at smadre en bil eller mig selv for den sags skyld. Derfor har jeg siden den vinter været i god tid med mine hjulskift, og de er altid udført at professionelle mekanikere på et godkendt autoværksted. For jeg mener ikke det er på hjulskift man skal spare, dækkene skal være i orden og de skal være monteret korrekt og hver vinter er det vigtigt at de bliver efterset, så der er nok slidmønster på dem.
Jeg prioriterer altid sikkerheds reparationer på min leasing bil over tøj og andet, der i virkeligheden er meget nemt at undvære. Til gengæld passer jeg på mine vinterdæk, jeg kører fornuftigt, og husker at holde det korrekte dæktryk, så dækkene og styrtøjet ikke bliver skævt. Det er så vigtigt med sikkerhed, for mig!!! jeg håber dette indlæg får dig til at kigge en ekstra gang på dit slidmønster, det er ihvertfald mit håb……

Postet af 136pkk via AdSet.