Professionelle arkitekter i Århus

Arkitekter kan stå for alt, lige fra design af bolig, natur eller byrum. Der findes desuden også møbelarkitekter, dem skal vi ikke bekymre sig om i det her tilfælde. Den slags arkitekt vi har med at gøre her, er det man normalt ville forbinde med en arkitekt – nemlig dem som designer huse.. og den slags.

Rigtig mange virksomheder, hele landet over, som har arkitekter tilknyttet, det kan være tegnestuer, ingeniørvirksomheder eller anlægsvirksomheder. En af de mange arkitekter i Århus er Eriksen Arkitekter. En virksomhed, der har eksisteret siden 1985. I 2000 blev Eriksen Group etableret, og denne fungerer som overordnet organisation for de fire områder, virksomheden arbejder indenfor. De fire “ben” i virksomheden er Eriksen Arkitekter, som tidligere nævnt, Eriksen Entreprise, Eriksen Development og Eriksen Projektudvikling. Selvom det er fire virksomheder under et navn, har de hver især deres områder med ekspertise. Virksomheden Eriksen Arkitekter har mere end 30 års erfaring indenfor faget, hvilket gør dem til yderst professionelle fagfolk og rådgivere.

Projekter

Eriksen Group har været til at løse komplekse opgaver over hele landet. Med deres base i det østjyske har der selvsagt været mange opgaver i dette område. Blandt andet har virksomheden været med til at udvikle et nyt, stort boligområde i det nordlige Århus, ligesom Eriksen Arkitekter også har opført en række lejligheder nær universitetet i Århus.

Nu skal det hele ikke handle om opgaverne i Århus, for det arbejde Eriksen Arkitekter har lavet er også i resten af landet. I Skagen har Eriksen Arkitekter været tegner på renovering af Remisen. Desuden har de også været en del af tilblivelsen af et større projekt i Kolding, hvor der er blevet bygget ni ungdomboliger. Udover det har virksomheden også ydet assistance i forbindelse med privat boligbyggeri. Der er faktisk ikke den opgave, når det kommer til arkitektur, som Eriksen Arkitekter ikke kan varetage.

Processen ved projekter

Det hele starter mer en bygherre, som henvender sig til os. Arkitekterne tager sig af projektudviklingen og kommer med et dispositionsforlag. Eriksen Arkitekter kan bistå som både bygherrerådgiver og som totalrådgiver – uanset hvad, får bygherren den fulde fokus. Efter de to foregående punkter skal der indsendes diverse officielle papirer til myndighederne, kommunen. Når disse er accepteret kan et byggeri som udgangspunkt gå i gang. Det er sidste trin i processen inden en eventuel bygherre kan bosætte sig i huset, sælge det eller leje det ud. Alt efter hvad planen har været foretages en af de førnævnte muligheder.

Vil du vide mere kan se mere om arkitekterne på deres hjemmeside, hvor der også er meget mere information omkring virksomheden, projekter, arbejdsområder og meget, meget mere.

God fornøjelse med et eventuelt byggeri. Uanset hvor i landet det er, kan Eriksen Group assistere med netop dette, og lige netop disse bygninger er i høj kvalitet og er flotte at se på i mange, mange år.Postet by Mibe via AdSet linkbuilding network