Renseri Hvidovre – Holmgård rens og vask

Renseri Hvidovre

Holmgård rens og vask er et renseri og vaskeri beliggende nær Hvidovre, Albertslund og Vallensbæk nærmere bestemt på følgende adresse:
Park Allé 284
2605 Brøndby

Renseriet i Brøndby er drevet af Bob, der har mere end 18 års erfaring i branchen. Virksomheden er en familiedrevet virksomhed med lokationer i de 3 byer Brøndby, Vordingborg og Næstved.

Vi renser alle typer tøj til stærke priser. Du skal altid være velkommen til at ringe til os på tlf. : 43 42 27 50. Vi har altid gode tilbud på f.eks. skjortevask, så du undgår at stresse over flotte og rene skjorter før eller efter en travl arbejdsdag.
Vi vasker f.eks. og så dyner og puder og sørger for de bliver ordenligt rene og helt tørre, så de er gode som nye.

Du kan også kontakte os på mail, hvilket du gør på info@rensvask.dk.

Vi er medlem af og aktive i dansk renseri forening, så du er altid godt forsikret, hvis der mod forventning skulle opstå komplikationer i forbindelse med din vask og rens hos en af vores 3 serviceudbydere.
Du kan i øvrigt læse meget mere om os på vores Facebook side, hvor vi jævnligt poster og uploader relevante brancheartikler og billeder fra vores daglige arbejdsgang.

Vi benytter helt nye og opdaterede vaskemetoder i et ældgammelt fag, så vi på den måde sørger for at få dit tøj, skjorter, dyner, puder, gardiner m.m. helt rent.
Vi har grundet den store erfaring fundet frem til de helt rigtige vaskeløsninger, så du sikrer flot tøj til konkurrencedygtige priser.

Vi rådgiver dig også, hvis du er i tvivl om dit tøj skal eller overhovedet kan renses. Sammen finder vi frem til den bedste løsning til dig, så du ikke binder dig til noget, du ikke er glad for.
Nogle tøjtyper som f.eks. jakkesæt, blazere, kjole og hvidt anbefaler vi at få renset frem for vasket, så du også bibeholder de rigtige pressefolder og på den måde altid har et flot jakkesæt.

Andre fordele ved at få tøjet renset indebærer bl.a. at tøjet ikke krymper, så man altid bevarer dets oprindelige størrelse.
Rensningen er også meget mere skånsomt sammenlignet med maskinvask, da vandet og rotationerne slider meget på tøjet.
Visse typer af tøj tåler ikke maskinvask, hvorfor rens er den eneste rigtige løsning – er du i tvivl, så ring til os, skriv til os eller kom ned i butikken og hør nærmere. Vi står altid klar til at hjælpe og servicere dig, så du får et godt udført stykke arbejde, du vil være glad for i mange år frem.

Hold i øvrigt øje med vores hjemmeside og facebook side, hvor vi løbene opdaterer med priser og aktuelle tilbud, som f.eks kunne være tilbud på vask og strygning af 5 skjorter eller vask og tørring af 2 dyner.

Vi ser frem til at høre fra dig!Postet by Holmgaard via AdSet linkbuilding network