Rydning af dødsbo odense- Diluc.dk

Er din oldemor eller et andet nært familie medlem død og står du med et stort uoverskueligt dødsbo, så kontakt et proffesionelt dødsbofirma. De kan hjælpe dig med alle problemerne. Det er nemt, billigt og vil aflaste dig i den svæe tid. Du er med på sidelinjen og tager alle vigtige beslutninger. De gør arbejdet. Størstedelen af alle dødsbofirmaer på fyn er proffessionelle. De kan hjælpe dig med, at du ikke smider dyrt indbo på forbrændingen eller genbrug.

Undersøg firmaet ordentlig- det lønner sig. 

Det bedste råd, hvis du vælger et proffesionelt dødsbofirma, er at finde dem med størst erfaring indenfor rydning og prissætning af dødsbo.  Hør i dit netværk – måske kender de et troværdigt firma. Brug din sunde fornuft. Virker personen du taler med troværdig ? Passer jeres kemi sammen? Er det en fair prissætning ?

Personlige papirer, billeder, bankudskrifter og deslige. 

Et proffesionelt dødsbofirma sørger for, at disse papirer makuleres eller køres sikkert til forbrænding, så de ikke tidligere dukker op de forkerte steder. Billeder vil firmaet aflevere til deres kontaktperson. Personlige papirer kan være regninger, forsikringspapirer, bankudskrifter, recepter og personlige breve, såsom gamle kærestebreve.

vælg ud fra andres erfaring 

Når man vælger et firma til rydning, af et dødsbo, så gør det ud fra andres erfaringer. Der er mange steder, hvor der er anmeldelser. Trustpilot er det bedste sted at checke først, da de formidler kundernes reelle og ærlige kundeoplevelse. På trustpilot check ting som antallet af anmeldelser, hvad har folk skrevet og brug din sunde fornuft. Tilbyder firmaet en god pris, men har dårlige anmeldelser, så tænkt dig om og pas på.  Facebook er også et godt sted at checke om et firma er troværdigt. Hvor mange likes har firmaet og hvor mange gode anmeldelser har virksomheden.  Google anmelser er også et godt sted at checke.

Troværdig er vigtig og sørg for at checke pris ved flere firmaer. Ofte er det nok at bruge 2-3 forskellige firmaer. Så sælger du til den bedste pris og får mest muligt ud af dødsboet. Den afdøde har brugt et helt liv på at samle dette indbo. Det fortjener en stor respekt.

 

Hvorfor vælge www.diluc.dk

Vores firma www.diluc.dk har stor erfaring med rydning af et dødsbo. Vi har 10 års erfaring. Vi sælger indboet til udlandet og derfor kan vi betale den bedste pris for dit indbo. Ting som andre smider ud kan vi sælge, grundet vores internationalle netværk. Desuden er vi nok landets billigste. De kan også hjælpe med slutrengøringen, så huset eller lejligheden er klar til at blive solgt.  Firmaet ordner dødsboer i flg. Byer: Assens, Middelfart, Odense, Kolding, Nyborg, Svendborg, Fredericia, Vejle, Sønderborg, Haderslev, Åbenrå, Horsens, Fåborg, Ringe, Vejen, Varde, Esbjerg, Glamsberg, Tønder, Århus, Skanderborg, Hedensted, Vissenbjerg, Fyn og Jylland.

 

Diluc.dk

Hjallesevej 151 B

5230 Odense M

Email; j.k.Diluc@gmail.com

Telefon: 91782861Postet by julie-nielsen via AdSet linkbuilding network