Sådan får du din egen personlige stil

Uanset om du leder efter helt ny stil, eller du bare ønsker lidt nyt i garderoben, er der nogle enkle trin, du kan følge, så du hver morgen vil kunne klæde dig på, præcist som du drømmer om.

 

Kend din kropsform

Det vigtigste er en forståelse for din kropsform, og at du kender til snit, der altid klæder dig. Tag billeder af dig selv og kig i spejlet, så du ved om tøjet virkelig klæder dig. Du kan også forhøre dig hos din familie eller spørge dine venner – bare vær sikker på at de vil give dig et ærligt svar. Hold også øje berømtheder som har nogenlunde samme figur som dig og se hvordan de klæder sig.

 

Invester kun i ting du vil have på igen

En vellykket personlig stil, er en stil der holder år efter år. Fokus bør derfor også være at få en stil, som du føler dig tilpas i. Hvis jeans er lige dig, så forsøg ikke at lave det om.

 

Lav et mood board

En godt trick til at finde din personlige stil er ved at oprette et mood board med tøj og stiltyper, der er lige dig. Du kan lave det på Pinterest eller brug funktionen på Instagram, hvor du kan gemme billeder, du kan lide i en mappe.

 

Overvej hvad du ikke kan lide

Normalt er man meget fokuseret på, hvad man kan lide, eller hvilken stil man gerne vil have, men det er også vigtigt at være opmærksom på de elementer, der kan gøre, at du ikke føler dig godt tilpas. Hvis ikke du føler dig tilpas i en tætsiddende kjole, er der ingen grund til at tage den på, bare fordi det er moderne.

 

Find farver der klæder dig

Tag altid udgangspunkt i farver, som du føler dig godt tilpas. Det er højst sandsynligt også farver, der klæder dig. Brug farver der passer til din hudfarve og prøve forskellige nuancer af farven.

 

Find din egne stilinspiration

Find inspiration overalt – ligegyldigt om det er din stilfulde chef eller en ny blogger, du ikke tidligere har hørt om. Du behøver ikke at finde de kendte stilikoner interessante.

 

Revidér din garderobe

Nøglen til en personlig stil, handler om at have en organiseret garderobe. Det betyder nødvendigvis ikke, at du skal have en masse forskeligt tøj. Det handler især om, at du har tøj, der kan mikses på kryds og tværs.

 

Udeluk ikke idéen om en uniform

Ordet “uniform” lyder måske frygtelig kedeligt, men mange af de mest stilfulde kvinder vi kender, har en uniform-lignede stil, som de bruger mere eller mindre hver dag. En uniform kan også bare handle om, at du har nogle sæt tøj, som du ved altid klæder dig. Selvom man har en formel til en uniform, er det ikke ensbetydende med, at man altid skal have det på. Det kan bare godt give en dig en følelse af sikkerhed.Postet by ag via AdSet linkbuilding network