Sådan får du dit hjem til at se mere maskulint ud

Et karakterfyldt og maskulint hjem kan godt være svært at udføre i praksis. Mange interiør- og boligforretningen sælger overvejende ting med et mere feminint udtryk. Samtidig behøver du heller ikke at gå hele vejen med øl-plakater eller en halv bjørn liggende på gulvet.

Her er en liste over forslag til, hvordan du får dit hjem til at se mere maskulint ud:

MIX & MATCH

Mange mænd har et ønske om, at hjemmet ikke skal se ud som om, man har prøvet for meget, selvom det ofte er tilfældet. En nem måde at opnå dette “underspillede” og “ubesværede” look på, er ved at blande elementer fra forskellige designepoker. Vær heller ikke bange for at blande ting fra forskellige områder i verden. Tag udgangspunkt i den lyse skandinaviske stil og bland det med mere mørke og eksotiske ting. Vær omhyggelig med at vælge ting og møbler i ordentlig kvalitet. Vi ved at designmøbler ser fantastisk ud i enhver sammenhæng, men ved at tilføre lidt mere tilfældighed i hjemmet vil det tilføre mere karakter og dybde. Det vil bringe dig nærmere et personligt hjem snarere end et designer showroom.

 

FARVEKOMBINATIONER

Heldigvis er der kun én gylden regel, du skal huske, når du skal vælge farver – undgå pasteller! Grålige eller jordagtige farver er nemme at have med at gøre. Det vil gøre dit hjem både maskulint og moderne. For at undgå det hele går lidt i et med væggen, kan du tilføre enkelte elementer af mere kraftige, kontrast farver. Den nemmeste måde til at inkorporerer farver, er gennem dekorativt tilbehør som kunst eller sofapuder. Du kan også vælge lamper i farver, der står i kontrast til resten af rummet.

 

TILFØJ NOGET GAMMELT

Vintage og ting af ældre dato kan tilføre karakter til ethvert rum. Ting, der har patina, kan få hele rummet til at virke mere udbydende. Måske har dine bedsteforældre nogle fine gamle møbler, de ikke bruger længere, eller du kan finde ting af ældre dato på loppemarkeder eller lignende. Sørg dog stadig for at købe ting i god kvalitet i stedet for bare at gå efter noget, der ser gammelt ud.

 

LÆDER, TRÆ OG METAL

Tilføj hjemmet elementer af de tre ovenstående ting. Det er en idiotsikker måde, hvorpå du kan tilføre noget mere maskulint til dit hjem. Læder og træ vil med tiden opnå en smuk patina og tilfører hjemmet en varme, hvorimod metallet vil stå i stærk kontrast med den moderne finish. Vigtigst af alt er dog, at det er materialer, der holder for evigt.

 

TÆNK I HJØRNER FREM FOR KURVER

Et maskulint rum har stærke linjer og skare kanter. Særligt design fra midten af det 20. århundrede er kendt for at følge disse skarpe linjer. Design fra den tid er helt ideel til valg til siddepladser og belysning. Den samme teori kan tænkes inde i valget af illustrationer og tekstiler. Geometriske prints er et sikkert valg, når du vil tilføje lidt mønstre til dit hjem.Postet by ag via AdSet linkbuilding network