Sådan får du en fed stil på SU

Tøjbudget på en SU – hvordan gør du?

Alle der er studerende eller har været studerende ved du, at der ikke er plads til de store udskejelser økonomisk. Selvom du har et studiejob ved siden eller tager studielån, er studietiden for mange ensbetydende med at holde udgifter på et minimum. Alligevel er det dejligt ind imellem at kunne købe noget nyt tøj.

  • Tænk i basisvarer det kan sættes sammen på kryds og tværs og tilføj nye accessories, når du vil skille dig ud. I stedet for at købe tøj, der måske kun er moderne en eller to sæsonen, så invester i tøj, der kan bruges uanset, hvad moden dikterer. Der er meget tøj, som aldrig går af mode. Jeans, ensfarvede t-shirts, sweatshirts osv vil du kunne bruge for evigt uden at se outdated ud.
  • Hvis du er på SU har du muligvis ikke råd til at skifte hele garderoben ud hver sæson, for at kunne følge moden. Hvis det er vigtigt for dig at følge de tendenser, der er moderne, kan du vælge at købe en enkelt eller to stykker tøj, som er særlig for den pågældende trend. Vælg dog et stykke tøj, der kan bruges sammen med det tøj, du har i forvejen. Det giver ikke meget mening at købe en skjorte, der kun kan bruges med et par af dine bukser.
  • Lidt men godt. Mange handler meget tøj i billige butikskæder, hvilket også passer godt til en SU, men når du skal købe basisvarer som bukser, basic t-shirts osv bør du vælge tøj i god kvalitet. Det kan godt være, at du skal bruge flere penge her og nu, men på sigt kan det økonomisk godt betale sig, at investere i nogle kvalitetsvarer – særligt når det er basistøj, som du bruger næsten dagligt. Accessories og tøj, som kun er moderne en enkelt sæson, kan du vælge at købe til billigere penge.
  • Køb dit tøj brugt eller byt med en ven. Du kan nemt købe lækkert og moderne tøj, som er brugt – ofte kan du endda finde tøj, som kun har været brugt en enkelt gang, og det er ligesom nyt. Der findes flere sites på nettet, hvor du både kan sælge og købe brugt tøj. Måske har du en del tøj i tøjskabet du sjældent bruger, men som du tror en anden, vil kunne blive glad for. Sæt det til salg og køb det par jeans, du længe har ønsket dig. Det kan også være, at du længe har ledt efter en bestemt trøje, men som ikke længere kan findes i butikkerne. Ofte kan du finde tøjet på brugt på nettet. Hvis du vil købe brugt tøj på nettet, er det en fordel, hvis du ved præcis hvad du søger efter. Udvalget er efterhånden enormt og det kan virke lidt uoverskueligt først.

Postet af ag via AdSet.